Dobar potez Brendana, nije mu dugo trebalo za ovaj potez nakon što je uvidio koliko je Reina sklon greškama. Nema tolerisanja onakvih kikseva pa ni Reini. Šteta što je Lloris otišao u Tottenham, on bi bio dobro riješenje, ali prvo dati priliku Jonesu/Gulacsiju da vidimo može li se na njih računati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Dobar potez Brendana, nije mu dugo trebalo za ovaj potez nakon što je uvidio koliko je Reina sklon greškama. Nema tolerisanja onakvih kikseva pa ni Reini. Šteta što je Lloris otišao u Tottenham, on bi bio dobro riješenje, ali prvo dati priliku Jonesu/Gulacsiju da vidimo može li se na njih računati.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
-
Originally posted by Freshman91 View PostKako je Reina krenuo, polako treba razmatrati novog golmana u ekipi. Vorm je sjajan golman, ali ima 29 godina, i verovatno bi bio skup, i treba traziti mladjeg.
Veoma pouzdani izvori govore da skautiramo Marc-Andre ter Stegena iz Gladbacha, po meni ne moze bolje, momak je nevidjen potencijal, medju najboljim golmanima u Bundesu.
Comment
-
Woj pozvao Raheema u repku:
http://liverpoolfc.com/news/latest-n...s-england-call
Ovo je vjerovatno zbog toga sto je selektor Jamajke rekao da zeli Sterlinga u njegovom timu, Sterling je rodjen na Jamajci i ima pravo da nastupa i za tu selekciju.
Samo se nadam da ce momak ostati cvrsto na zemlji, meni se nikako ne svidja sto je vec sada pozvan u A tim.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Svaka cast za Sterling-a,nije mala stvar sa 17 godina biti pozvan u A selekciju jedne od najjacih reprezentacija u Europi.
Ne vjerujem da ce se sad nesto dici,cini se kao fin momak,samo ga ne treba u klubu forsirat jer je jos premlad i treba ga dozirat pruzati mu sanse,ali ne sad da svaku utakmicu zapocinje.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Preteruju Englezi zaista, cim se jedan momak istice, odma A tim, da l' su normalni ??? Al' pre ce biti da je ovo sto si pomenuo Bosh, zbog Dzamaike, treba mu dva meca u A timu da ne bi mogao nikako igrati za Dzamaiku. Mada ja i ne vidim zasto bi Raheem igrao za njih, ko zna da l' oni uopste imaju 11 igraca za igru.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMada ja i ne vidim zasto bi Raheem igrao za njih, ko zna da l' oni uopste imaju 11 igraca za igru.
Mnogo ga kuju u zvijezde, ali sto rece Joe, Sterling nije neki napaljeni klinac, vec radi zestoko i dobija sansu, samo se nadam da nece zavrsiti kao mrtvi Walcott koji vec 5-6 godina ne napreduje.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Srijandeep Das @jeremy_LFC
Liverpool monitoring Marc-André ter Stegen according to a couple of reports in Germany, and The Mirror. Potentially better than Neuer.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Originally posted by C-Bosh View PostFreshkova zelja bi mogla da se ispuni, nisam gledao ovog momka, ali ako Freshara kaze da je dobar onda je dobar, i Maric ga je hvalio par puta cini mai se.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Vise nego ista bi voleo da dodje. Ja barem mislim da ne moze bolja zamena za Pepea, on i Leno medju najperspektivnijim golmanima u Nemackoj, koliko sam gledao Bundes, njih dvojicu sam bas upamtio. Savrsena zamena za Rejnu, koji sve cesce kiksa, i ako tako nastavi, Bred Dzons na gol.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Leno je kiksara, mislim ne velika, ali je i on kiksara.
Ter-Stegen klasa..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by C-Bosh View PostFreshkova zelja bi mogla da se ispuni, nisam gledao ovog momka, ali ako Freshara kaze da je dobar onda je dobar, i Maric ga je hvalio par puta cini mi se.Last edited by Ricma; 11-09-12, 12:45.
Comment
-
http://news.sky.com/story/983895/hil...or-revelations
Napokon, bilo je krajnje vrijeme za ovo. Čudi me da niko danas nije ništa pisao o ovome.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Posle 23 godine otkriveno ono sto smo svi znali, istina je otkrivena, ali pravda jos nije zadovoljena.
http://www.evertonfc.com/news/archiv...emember-the-96
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Poslije 23 godine, napokon istina o žrtvama Hillsborougha. Britanski premijer David Cameron danas se javno izrazio žaljenje u ime vlade zbog pokušaja da se zataškaju policijski propusti i krivnja prebaci na navijače. 'Liverpoolovi navijači nisu bili uzrok nesreće' nedvosmisleno je poručio Cameron.
TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
MacKenzie apologised for Sun yrs ago but in '06 said: "I only did that because Murdoch told me to. I wasn't sorry then I'm not sorry now..."
Spoiler
sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
Comment