Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Ben Smith @BenSmithBBC
@GashiGentrit Arsenal fighting very hard to persuade him to join them and not Liverpool. Decision tomorrowsigpic
Comment
-
Anfield Mole @AnfieldMole
Credit to @hunter_troll for Cole to qpr I heard this during week but source not reliable but if hunter is hearing the same
Sutra izgleda cemo sve saznati.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ja sam jos ranije rekao da ce taj u QPR, Reding ili MLS Ligu jer tu moze da dobije odgovarajucu platu. Nadam se da ce ovo da se realizuje do kraja prelaznog roka.
Idem ja sutra ujutru da zavrsim tu jebenu pozajmicu i da smo mirni.sigpic
Comment
-
The Daily Mail claims that Arsenal have asked Sahin to wait until Song's future is resolved, a request the 23-year-old has agreed to.
Ben Smith BBC
Arsenal fighting very hard to persuade him(Nuri Sahin) to join them and not Liverpool. Decision tomorrow.
Comment
-
Citah 100 postova ovako pijan da saznam gde ce Sahin i na kraju nista.Dace Bog da zavrsi u LFC.On i Ramirez i da nas Bog vidi
Comment
-
LFC News @LFCTransNRS
According to reports in Holland Liverpool signed Oussama Assaidi because they had been turned down by Ibrahim Afellay.
Sta ce biti sa Sahinom bog te ??
Anfield Mole @AnfieldMole
and as always said #agger is staying new 4 year deal on the way, #fcb never followed up on enquiry as #tello wanted to stay in spainLast edited by Freshman; 17-08-12, 11:40.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
A Anfield mole idalje prica kako napusta tviter ako Sahin ne dodje
Nesto razmisljam,koj ce nam igrac koji ne zeli da igra za nas? Da se popisava po nama na svakoj utakmici i igra bez volje nema smisla. Neka ide u manji,ali bogatiji klub.Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC
Comment
-
Slazem se, ne treba mi neko koga cemo moliti da igra. AKo nece ne mora, koga nema bez njega se mora, ja verujem da ce biti jos ovakvih SHOCK pojacanja, bar jedno jos.Svidja mi se sto se bar nismo rasipali za ovaj prelazni rok, treba da batalimo i kupove i LE i to moze da bude nasa prednost u odnosu na Arsenal. Udjemo u LS, docice i igraci sami.
http://www.time4tv.net/2011/09/sky-sports-news.html kome se gleda sky sports news.Last edited by Cassius Clay; 17-08-12, 12:13.
Comment
Comment