Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostJedini,pravi,istinski menadzer za Liverpool,sad bi on za 30 mliona doveo par igraca,plasirao se u LS i osvojio LE
Naravno onda bi prosuo neke bodove, ne bi to bio Liverpul. Ali ne bi se brukali ovako ni na terenu ni na transfer polju, nikada. Da je on imao tada Henrija i Vernera umesto Hiksa i Zilea koji su bankrotirali uzeo bi PL 99,9%.sigpic
Comment
-
Licno poslije ovog fudbala koji sada igra Real,to mi je bio najdrazi fudbal za gledanje.Brzo,atrkativno, takticki smisljeno,ali niposto dosadno.Postavkom te ubije da ne znas gdje,kako, sta,a fudbal ubitacan
Ja navijam za Chelsea,ali licno mislim da je tada Liverpool ostavljao gledaoce barem bez daha,ako su ponekad rezultati izostali
Dvije utakmice u par dana,Real kuci i Utd(ne znam jel kuci ili u gostima) Xabi i Gerrard objasnili protiv mozda i jacih ekipa od sebe ubili protivnicke vezne redove...eto Modricu besplatan savjet sta da radi,ne naplacujem,nek pogleda slobodnoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostLicno poslije ovog fudbala koji sada igra Real,to mi je bio najdrazi fudbal za gledanje.Brzo,atrkativno, takticki smisljeno,ali niposto dosadno.Postavkom te ubije da ne znas gdje,kako, sta,a fudbal ubitacan
Ja navijam za Chelsea,ali licno mislim da je tada Liverpool ostavljao gledaoce barem bez daha
Dvije utakmice u par dana,Real kuci i Utd(ne znam jel kuci ili u gostima) Xabi i Gerrard objasnili protiv mozda i jacih ekipa od sebe ubili protivnicke vezne redove...eto Modricu besplatan savjet sta da radi,ne naplacujem,nek pogleda slobodno
This manager gets the win when he needs it most. He is simply amazing!sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostLicno poslije ovog fudbala koji sada igra Real,to mi je bio najdrazi fudbal za gledanje.Brzo,atrkativno, takticki smisljeno,ali niposto dosadno.Postavkom te ubije da ne znas gdje,kako, sta,a fudbal ubitacan
Ja navijam za Chelsea,ali licno mislim da je tada Liverpool ostavljao gledaoce barem bez daha,ako su ponekad rezultati izostali
Dvije utakmice u par dana,Real kuci i Utd(ne znam jel kuci ili u gostima) Xabi i Gerrard objasnili protiv mozda i jacih ekipa od sebe ubili protivnicke vezne redove...eto Modricu besplatan savjet sta da radi,ne naplacujem,nek pogleda slobodno
Comment
-
Joe Allen nije hteo da trenira,hoce u Liverpul.
Dempsi ne vidi ambicije u Liverpulu.Prihvati ce ponudu Valensije ili Salkea da bi igrao u ligi sampiona!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
http://www.marca.com/2012/08/06/en/f...344279374.html
Ovo bi bilo prvo normalno pojacanje.
Agger ako ode treba batalit odmah i rasprodat sve.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostA Salke kao ima para da baci na igraca koji mu nije prekopotreban?Ne vodi ih vise Magat pobogu.
A i treba im kreativac u veznom redu, ne kreativac.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Hahaha, cuj Dempsey u Schalke da predje, sta ce tamo, da greje klupu?
Nema on tamo mesta, a i ako ga sada LFC dovede, teska bruka.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment