Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostMa nisam ni ja nesto lud da ga dovedemo, da se razumemo... Meni je najbitnije da neko krilo dodje pre napadaca, al jbg, ko zna sta ce Keni odraditi do kraja... Morgan je ipak dosta mlad da bi se forsirao u prvom timu sada...sigpic
Comment
-
Morgan je trenutno u ocajnoj formi za rezerve i u18,nije postigao gol bas dugo,tako da mislim da ce ga Keni tek na ljeto ukljuciti na pripreme sa prvim timom,njega,Sterlinga,Susa,Coady-a i Wisdoma,i mozda jos neke klinceWhen I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Originally posted by c-bosh View PostMorgan je trenutno u ocajnoj formi za rezerve i u18,nije postigao gol bas dugo,tako da mislim da ce ga Keni tek na ljeto ukljuciti na pripreme sa prvim timom,njega,Sterlinga,Susa,Coady-a i Wisdoma,i mozda jos neke klincesigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostMorgan je spreman za prvi tim vec sada, strasan finisher. Stvarno preslikani Fauler, nadam se da ce biti gol masina kao i on. Za Beerculesa klasa vec sada.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Milos Krasic's agent, Dejan Joksimovic, has claimed Liverpool have expressed an interest in his client.
Nazalost Sow i zvanicno potpisao za Fener,a previse mi dobro djeluje da dolazi Cavani tako da sumnjam u to.
CarTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostMilos Krasic's agent, Dejan Joksimovic, has claimed Liverpool have expressed an interest in his client.
Nazalost Sow i zvanicno potpisao za Fener,a previse mi dobro djeluje da dolazi Cavani tako da sumnjam u to.
A samo nam jos Krasa fali...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Liverpool have never lost an FA Cup tie at Anfield under Kenny Dalglish. The 14 previous games have seen 10 victories and 4 draws.
Steven Gerrard needs just one goal to move level with legendary forwards Robbie Fowler, Ian St John and Jack Balmer on 12 FA Cup goals.
Luis Suarez and Jay Spearing trained today, at Melwood..Last edited by The Admiral; 27-01-12, 20:01.When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8
Comment
-
Prvo sretan rodjendan nasoj legendi pa da jednog dana bude i trener Liverpoola.
Danas na rasporedu kup i najveca utakmica engleskog fudbala.Nadam se da cemo gledati dobru utakmicu i da ce Liverpool proci.Kenny ce sigurno nesto mjenjati u odnosu na duel sa City-em samo vidjet cemo sta.Mislim da ce sigurno poceti Gerrard,Reina,Enrique i mozda Carra jer mu je rodjendan danas,a za ove ostale nisam siguran.Puno srece momcima pa da se mozda proba uzeti i ovaj trofej,nista nije nemoguce.
YNWA
EDIT:Pogodio sam ovu cetvoricu
The Reds team in full is: Reina, Kelly, Enrique, Agger, Skrtel, Carragher, Henderson, Gerrard, Downing, Maxi, Carroll. Subs: Doni, Johnson, Coates, Kuyt, Adam, Shelvey, Bellamy.
Ne znam hocemo li igrati sa pet u odbrani ili ce Carra igrat zadnjeg veznog.Volio bih da je Bellamy mjesto Maxi-a i da jos Shelvey igra,ali eto nije ni ovo los sastav.
Uz ovu pjesmu danas:
Last edited by Joe Cole 10; 28-01-12, 13:03.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment