Pa ovo su novinari koji su najbliskiji klubu, znaci info su dobili od nekog iz kluba, tako da...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Erik View PostPa ovo su novinari koji su najbliskiji klubu, znaci info su dobili od nekog iz kluba, tako da...
A Liverpul se vidim oglasio zvanicnom informacijom povodom toga?
Tako da ... strpljenja - znace se sve verovatno na kraju sezone.
Razumem da je tesko i da je tviter svima usao u glave (u ostalom korisna je to stvar), ali daj da se potrudimo?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Erik View PostPa mislim da je bas to sto se nije oglasio dovoljna potvrda...
Mozemo mi da insinuiramo i da predvidjamo, ali smo onda poput baba-torokusa-abronosasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Erik View PostPa ovo su novinari koji su najbliskiji klubu, znaci info su dobili od nekog iz kluba, tako da...
Ti ces da potenciras izvore koji tebi odgovaraju, ja cu one koje meni odgovaraju i to je to. Ali ne razumem tvoju potrebu da svaku negativnu vest o Liverpulu prvi ovde ispamujes.
Sto nisi postavio kako je Bobby potpisao novi ugovor?Last edited by Brian McShtull; 30-04-18, 14:57.
Comment
-
Majstor produzio ugovor.
Roberto Firmino agrees terms on new long-term LFC deal.
“The club have taken me in in an incredible way and I’ve grown a lot here with my work with the support of the whole team. I am very, very happy here.
“Everything fits in the best possible way. My teammates are fantastic and I am very grateful to be able to play with them at this club.
“I love to play for Liverpool FC. The fans are excellent and fantastic in how they support us all the way. They support us throughout the games and the work they do during the match is beautiful.”
Comment
-
Meni je ovo vise cudna vest a ne negativna. Cak i da uzmemo najgori scenario da su se odnosi poremetili, i da ga je Klop "odstranio", big deal, ni prvi ni poslednji put da se nesto umesa u odnos dvoje ljudi.
Ono sto je cudno sto se to desava bas sad, pred najbitniju utakmicu Liverpula zadnjih x godina.sigpic
Comment
-
Resava FirminoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment