Originally posted by Lallana20
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Mignolet
Arnold (Clyne) - Matip (Gomes) - Van Dijk (Lovren) - Robertson (Moreno)
Ox (Milner) - Coutinho (Wijinaldum, Henderson) - Lallana (Can)
Salah (Kent, Woodburn) - Firmino (Solanke, Origi) - Mane (Kent)
Imamo čak i dosta dobru klupu sa Hendersonom, Milnerom, Ginijem, Solankeom, Kent, Lovren. Gomesom, Clyne.... dosta možemo rotirati sastav i ja bih bia dosta zadovoljan sa ovinLast edited by Lallana20; 26-08-17, 12:35.
The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game. - Bill Shankly
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that. - Bill Shankly
Liverpool loves you Matip
Comment
-
Originally posted by 61563 View Posta Cou koliko vidim izjavio da ga Klop ne registruje za LSPhilippe Coutinho will be reintegrated into the squad after the international break. (James Pearce)
Dzaba rotiranje kad nemaš potreban kvalitet. OX je dobra opcija, ali ne nudi nam na sredini ono što nam treba. Fresh je napisao lepo nekoliko strana unazad. Svi svašta znaju, a na kraju niko ništa. Treba nam neko kome se zna šta je specijalnost. Neko ko pokriva i ima dobru pas distribuciju. Nekoga koga staviš da pokriva Coutinha.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Nisu ovo pouzdani izvori za VVDa, iskreno ja u ovom trenutku ne vidim da mi njega zavrsavamo ovo leto. Ali kontam da ce u januaru doci i Keita(kad Lajpcig ispadne iz LSa) i VVD(kad Soton vidi da nema vajde drzati ga u klubu), takodje postoji mogucnost i da Cou ode u januaru, ako bude imao problema sa ovom situacijom i bude lose igrao.
Tako da je to to, sto se tice ovog roka. Robertson/Solanke/Salah svi su odlicni igraci, i svi ce biti super, ali fali nam jos 2,3 igraca...
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
Macca nije pouzdan izvor ?
The trouble with referees is that they know the rules, but they do not know the game. - Bill Shankly
Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that. - Bill Shankly
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Lallana20 View PostMignolet
Arnold (Clyne) - Matip (Gomes) - Van Dijk (Lovren) - Robertson (Moreno)
Ox (Milner) - Coutinho (Wijinaldum, Henderson) - Lallana (Can)
Salah (Kent, Woodburn) - Firmino (Solanke, Origi) - Mane (Kent)
Imamo čak i dosta dobru klupu sa Hendersonom, Milnerom, Ginijem, Solankeom, Kent, Lovren. Gomesom, Clyne.... dosta možemo rotirati sastav i ja bih bia dosta zadovoljan sa ovin
I kako zamisljas da igramo s 3 ofanzivna veznjaka, Cou/Ox/Lallana?
Lallana moze da igra u vezi samo ako Cou nije u trojici ispred. Nema teorije da ce obojica biti starteri u vezi. Mi iovako nemamo ni jednog pravog veznjaka.
Comment
-
U pravu si Pixi, dobar primer je prijateljska u Minhenu Cou, Mo, Mane i Bobi na terenu a Lalana klupa....
Koliko je tada Liver izgledao jače bar na papiru, stvarno se Adam nije baš sad morao povrediti..., mada on obično ne preživi reprezetativne obaveze ako se ne varam, pa to sada onda izađe na isto¡Si Señor!
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostNisu ovo pouzdani izvori za VVDa, iskreno ja u ovom trenutku ne vidim da mi njega zavrsavamo ovo leto. Ali kontam da ce u januaru doci i Keita(kad Lajpcig ispadne iz LSa) i VVD(kad Soton vidi da nema vajde drzati ga u klubu), takodje postoji mogucnost i da Cou ode u januaru, ako bude imao problema sa ovom situacijom i bude lose igrao.the best there is, the best there was, the best there ever will be
Comment
Comment