Izgleda Salah završen za 45m€, spominje se medikal za utorak.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Mislim da ce biti £35mil, sto mu dodje oko 40mil€ sto je opet mnogo. Nisam pametan, sta da mislim o ovom transferu. Mada jos nije ni dosao, ovo su sve slabi izvori.
Last edited by Brian McShtull; 18-06-17, 13:31.
Comment
-
Trebace vam ovakav igrac, posebno sto igrate sa 4-3-3 a Kutinjo i Mane su skloni povredama plus imate LS, veoma dobar transfer.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Mane sklon povredama?
Ukupno pre ove baksuzne povrede protiv Evertona, je pauzirao u karijeri 25dana zbog povreda. Kutinjo jeste sklon povredama, i on se svake sezone povredi bar jednom na duze vreme.
Svakako previse para za jednog Salaha.Last edited by Brian McShtull; 18-06-17, 16:00.
Comment
-
Ma dobro ali vidis Mane imao tu povredu gde je propustio ostatak sezone, sta znas, mozda ce ne daj boze, da se ponovo povredi.
Kad pogledas Otamendi 50, Stones 50, Mangala 50, Sterling 73, po meni taman cena za Salaha 40 milionaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostСалах - Обамејанг - Мане
Какве би ово контре биле, најбржи трио у Европи..Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ni ja ne kapiram sto se bune.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment