Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Slucajno sam ti Manda izbrisao dio posta.

Prvo nadji mi gdje sam napisao da neko zabranjujem da ovde pisem,a vidjet cemo kako ce te se vi ponasati kad ja sad pocnem komentirati stvari na temi Manchestera kao sto vi ovde komentarisete ;)

EDIT:I jos da kazem ja sam napisao za Fergusona da je najveci trener,za Rooneya da je najkompletniji napadac na svijetu trenutno,za Giggsa da je legenda engleskog fudbala,a ne sjecam se da je neki navijac Manchestera pohvalio Gerrarda,Daglisha ili nekog drugog,samo dolazite i vecinom pricate protiv Liverpoola.
    Last edited by Joe Cole 10; 31-05-11, 14:14.
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by manda View Post
      Osvojili LS,a nisu imali jak tim za PL.
      Ljecenje kompleksa,to zovem,radovanju tudjim porazima,javno.
      LS i PL su nesto sasvim drugo,jer u PL Benitez nije igrao sah i taktizirao niti to bilo ko radi,tu se igra totalni fudbal i igra se na gol vise,cast izuzecima poput Birmingema i tih.U LS kad se Benitez zatvori,pa promeni par taktickih varijanti u toku meca,te postavi zonu,te bunker,pa se povuce na svoju polovinu pa igra presing na protivnickoj i sta ja znam.LS i PL su totalno razliciti.A sto se tice tog javnog radovanja evo Miloolja je ostavila post da je Ferguson pevao nesto za Liverpul,naravno to ja necu komentarisati(nece ni Joe verovatno)a eto objektivni Brajkula ne spominje da je to nesportski ili tako nesto,vazno je da je Dzerard pao na niske grane.Ne opravdavam kapitena naravno,ali ako su svi tako objektivni,sto niko ne komentarise Fergusona?
      sigpic

Comment

• http://www.index.hr/sport/clanak/ger...ji/427033.aspx

Malo procitajte sta je Zidane govorio za Gerrada i sta legenda odgovara ;)
        TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

• Jedan je Stivi!!!
          Da se nece mozda suzdrzavati da pokaze najiskrenije emocije (sta tu ima lose?) jer je ManU izduvao? Sto neko rece ,sve mislim da se ovi ne raduju kad LFC izgubi... Samo ih treba uslikati u pravom momentu...

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
            LS i PL su nesto sasvim drugo,jer u PL Benitez nije igrao sah i taktizirao niti to bilo ko radi,tu se igra totalni fudbal i igra se na gol vise,cast izuzecima poput Birmingema i tih.U LS kad se Benitez zatvori,pa promeni par taktickih varijanti u toku meca,te postavi zonu,te bunker,pa se povuce na svoju polovinu pa igra presing na protivnickoj i sta ja znam.LS i PL su totalno razliciti.A sto se tice tog javnog radovanja evo Miloolja je ostavila post da je Ferguson pevao nesto za Liverpul,naravno to ja necu komentarisati(nece ni Joe verovatno)a eto objektivni Brajkula ne spominje da je to nesportski ili tako nesto,vazno je da je Dzerard pao na niske grane.Ne opravdavam kapitena naravno,ali ako su svi tako objektivni,sto niko ne komentarise Fergusona?
            Druze, opet me nesto prozivas, bo me konj kada sam i zakacio Dzerarda na ovu stranicu i prokomentarisao....ali posto vidim da ne kapiras sta ja pricam, mozes se sada ti ljutiti koliko hoces ali tako je, da li ima smisla da ti odgovorim na ovo sto si napisao? Ipak cu te iz kurtoazije ispostovati i ovo ce biti poslednji post koji cu ja ostaviti u ovoj temi, a stvarno sam zeleo da ucestvujem u diskusiji zasta forumi i sluze....dakle, rekao sam da je Dzerard postupio nesportski jer je javno rekao da se raduje sto je njihov najveci rival porazen od, za njihovo rivalstvo, nebitne Barse, ne znam koji ti tu deo nije jasan kada ga poredis sa proslavom Junajteda i Mancesterom!? Da je Liverpul pobedio Junajted i da se pojavio Dzerard sa pricom "odvalili smo vas supci ko vas sisa" rekao bih bravo majstore, pokazao si da si bolji od rivala, samo cepaj, svaka cast....ovako ovo je sve samo ne ljudski, cak cu to nazvati i seljacki, bar meni, a kada kazem seljacki ne mislim na mesto prebivalista/boravista (selo ili grad) vec na stanje duha. Ferguson je samo skadnirao sa svojim navijacima da su nadmasili rivala po broju titula, kapiram da vam je krivo, ali covek je samo izjavio da je bolji od vas sto trenutno i jeste....da je izjavio npr. "hahaha...drago mi je sto je Braga ponizila Livepul u dvomecu" rekao bih da je i on ispao isti kao Dzerard. Dakle, Stive ne ostaje ti nista nego da dogodine nadmasis rivala i u tom slucaju cu ti rado aplaudirati, cestitati i ostalo, dotle samo ispadas smesan jer je upravo taj Mancester u poslednjih 20 godina ispred vas!
            Dakle, suzdrzavao sam se, gledao da budem fer prema vama jer navijate za Liverpul, te da sam ovo ranije rekao ispalo bi kao da prozivam, ali ne vredi, kako se pomene Livepul skacete kao da vas je neko ubo. Placite, kukajte, pravdajte se, radite sada sta hocete, briga me....rekao sam sta sam imao, ko je ukapirao ukapirao je, ko nije ima nizak koeficient inteligencije, sta mu ja tu mogu....dakle pozdrav!
            Last edited by Brajkula; 31-05-11, 15:09.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
              Druze, opet me nesto prozivas, bo me konj kada sam i zakacio Dzerarda na ovu stranicu i prokomentarisao....ali posto vidim da ne kapiras sta ja pricam, mozes se sada ti ljutiti koliko hoces ali tako je, da li ima smisla da ti odgovorim na ovo sto si napisao? Ipak cu te iz kurtoazije ispostovati i ovo ce biti poslednji post koji cu ja ostaviti u ovoj temi, a stvarno sam zeleo da ucestvujem u diskusiji zasta forumi i sluze....dakle, rekao sam da je Dzerard postupio nesportski jer je javno rekao da se raduje sto je njihov najveci rival porazen od, za njihovo rivalstvo, nebitne Barse, ne znam koji ti tu deo nije jasan kada ga poredis sa proslavom Junajteda i Mancesterom!? Da je Liverpul pobedio Junajted i da se pojavio Dzerard sa pricom "odvalili smo vas supci ko vas sisa" rekao bih bravo majstore, pokazao si da si bolji od rivala, samo cepaj, svaka cast....ovako ovo je sve samo ne ljudski, cak cu to nazvati i seljacki, bar meni, a kada kazem seljacki ne mislim na mesto prebivalista/boravista (selo ili grad) vec na stanje duha. Ferguson je samo skadnirao sa svojim navijacima da su nadmasili rivala po broju titula, kapiram da vam je krivo, ali covek je samo izjavio da je bolji od vas sto trenutno i jeste....da je izjavio npr. "hahaha...drago mi je sto je Braga ponizila Livepul u dvomecu" rekao bih da je i on ispao isti kao Dzerard. Dakle, Stive ne ostaje ti nista nego da dogodine nadmasis rivala i u tom slucaju cu ti rado aplaudirati, cestitati i ostalo, dotle samo ispadas smesan jer je upravo taj Mancester u poslednjih 20 godina ispred vas!
              Dakle, suzdrzavao sam se, gledao da budem fer prema vama jer navijate za Liverpul, te da sam ovo ranije rekao ispalo bi kao da prozivam, ali ne vredi, kako se pomene Livepul skacete kao da vas je neko ubo. Placite, kukajte, pravdajte se, radite sada sta hocete, briga me....rekao sam sta sam imao, ko je ukapirao ukapirao je, ko nije ima nizak koeficient inteligencije, sta mu ja tu mogu....dakle pozdrav!
              Nije nama nista krivo za Mancester,njima smo cestitali i opet cemo ako bude trebalo,nama je samo krivo sto ljudi jedva docekaju nesto da pisu protiv Liverpula i da se sprdaju na njihov racun zbog toga sto nisu tu gde jesu.Sto se mene tice jeste,kad neko pomene Liverpul skacem,isto kao i Partizan i ja ne mogu nista sto svim srcem volim te timove.Deda me je po rodjenju obukao u dres Partizana a cale sa 5 godina pustao njihove utakmice i skoro svaki mec Liverpula gledam od tada.A sta ima veze sto Dzerard malo provocira?2007 nisam bio clan foruma ali znam da se slavilo po Mancesteru kad je Milan dobio 2:1 u finalu LS.To nisam namerno hteo da pominjem jer nisam takav i nisam preterano zainteresovan za stvari van terena ali moram sad,da ne ispada Dzerard jedini seljak.Ako moze Mancester,moze i Liverpul,to traje jos pre nego sto smo se svi mi ovde rodili i trajace i kad nas ne bude,to je jednostavno tako a boga pitaj ko je zapoceo.A ne znam ko je plakao i kukao,to si sam po necemu zakljucio?
              sigpic

Comment

• Imate otvorenu anketu

Comment

• Gde si Dana nasao pored toliko pominjanih boljih igraca,al nema veze.

Hazard definitivno,momak bi mogao da postane jedan od najboljih na svetu kakav je potencijal.
                  sigpic

Comment

• Esli Jang!
                    Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• On se dosta spominje a i red bi bio da nekog stopera stavim .

I ja glasam za Hazarda isto.

Comment

• Mamba je za Janga.
                        sigpic

Comment

Mamba je za Janga.
                          Ja sam uvek za mladu krv u ekipi.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                            Ja sam uvek za mladu krv u ekipi.
                            Pa Hazard je 6 godina mladji.
                            sigpic

Comment

Pa Hazard je 6 godina mladji.
                              On se ne preziva Young.
                              sigpic

Comment

• Navijam za drugi klub, al vise bih voleo da vidim Janga u Liverpulu.Zato sto je Englez i voleo bih da engleski igraci budu(a i da povrate) oslonac svojih ekipa i da budu igraci koji ce da prave razliku na terenu.

Comment

Working...
                                X