a mladi gaze, prebili United 6:0 -golovi postigli : Silva (2), Ngoo (2), Morgan, Adorjan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
sigpic
Comment
-
Au kakva zavrsnica meca,zamalo infarkt da dobijem ... Hvala Bogu pa je dosudjen i drugi penal ali ovaj put za LiverpulLast edited by Raikkonen_Rossi_Vettel:); 17-04-11, 19:06.<3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
*93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
*CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3
sigpic
Comment
-
Evo da se i ja javim
Losa igra,ali me cak vise Arsenal razocarao nego Liverpool jer kakav je bio sastav Liverpoola na kraju ono je bilo ocajno.
Nije mi drago sto ce United osvojiti titulu,ali mi je drago sto smo dali go zbog Wengera i onakvog ponasanja i zato sto su neki navijaci Uniteda vec govorili kako cemo mi pustiti ovu utakmicu ;).
Nadam se da ce sa Carragherom biti sve uredu
A i vidim sad da smo nakantali one mlade UnitedaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Jao , kakva reakcija onog debila na kraju , fuj !
Kao da je Kenny kriv , sto se igralo 100 + minuta , ne mogu da vjerujem ..
Comment
-
Kako je Robinson samo pokidao,Flanagan takodje,a konacno jednom da Kirgijakos ne zajebe sve zivo,mada je ispao onda kod sanse Nasrija ali sve brani Pepe Reina.Vezni red je bio problem,Lukas i Spiring ipak ne mogu onakve partije da ponove ali bar se za razliku od Poulsena trude.
Evo ko nije gledao protiv Sitija,da vidi kako je debitovao Dzon Flanagan.
sigpic
Comment
-
Last edited by Joe Cole 10; 17-04-11, 20:11.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment