Imajte u vidu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by Deni View PostImajte u vidu...
Poluozbiljna pojava i dezurni cirkusant Mario Balotelli,a da ne govorim da je kancer svake ekipe i sto Prince rece neki dan vratio je Milan pare ali su ostale posljedice.Covjek koji uopste nije za timski sport nego budala obicna i da mu menadzer nije ko jeste odavno bi se on vucarao po Palermu i slicnim "ustanovama" ...Last edited by AK47; 23-08-14, 13:39.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Jbg igrao je u klubu koji volim pored United-a (Milan) i zao mi je sto je otisao. Meni je on dobar igrac, ima ispade, jbg, imao je i Suarez. Kontam da ce polako, ali sigurno odrasti konacno i da mu je ovo ta sansa da pokaze svima.
Razuverice vas sve Balo, videcete. Kad bude krenuo da daje golove pricace se druga prica ovde u temi i bice #balomasina #brat #pjeske itd.
Opet to gore on je dao taj pas za pobedu, jedan, jedan, ali vredan.
Comment
-
Nije niko osporavao njegove igracke kvalitete, ali decko nema mozga i to svi znaju. Nama smeta to sto ce stajati na terenu i cekati loptu da je opali sa 30m. I kvarit ce ostatak ekipe svojim nezalaganjem. Opet, volio bih vise nego iko da me razuveri, ali sumnjam, njegov potencijal je odleteo u vazduh sa onim raketama iz WC-a.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPa imam u vidu i svako ko nesto vodi racuna o fudbalu ima i razmislja o tome.Znaci liga 38 utakmica i on nikad u zivotu da asistira pa necu valjda gledati tu jednu slucajnu asistenciju.Ne prati se valjda fudbal zbog YT klipova kakav si postavio neki dan i ovih presmijesnih twitter postova koje neko izvuce kao pametan(a najveca glupost),a pri tome je Balo sutuo takvih jedno 100 prije toga i pogodio tribine odnosno gdje je protracio lopte.Za ovo sto si stavio jedna asistencija ne znam sta bi ti rekao
Poluozbiljna pojava i dezurni cirkusant Mario Balotelli,a da ne govorim da je kancer svake ekipe i sto Prince rece neki dan vratio je Milan pare ali su ostale posljedice.Covjek koji uopste nije za timski sport nego budala obicna i da mu menadzer nije ko jeste odavno bi se on vucarao po Palermu i slicnim "ustanovama" ...
Comment
-
U Cityju nije mogao drugačije, tamo niko nikome nije dodavao...Aguero i dan danas nikome ne dodaje
Nije Brendan pao sa Marsa da ne zna u šta se upušta...valjda misli da razmaženka može učiniti sretnim...i na kraju može ispasti ili pravi šef ili papak...
Većina misli da će ispasti papak, ali se može desiti i druga opcija...Kerol se preživio, pa će se valjda preživjeti i Balo...od kog možda i može postati dobar igrač...prvi nije imao nikakvu šansu...samo s njim treba napraviti neki dobar ugovor...da se može kažnjavati za budalaštine i da ga se može lako riješiti ako ne bude išlo
Vrijedi probati
Comment
-
Originally posted by Deni View PostJbg igrao je u klubu koji volim pored United-a (Milan) i zao mi je sto je otisao. Meni je on dobar igrac, ima ispade, jbg, imao je i Suarez. Kontam da ce polako, ali sigurno odrasti konacno i da mu je ovo ta sansa da pokaze svima.
Razuverice vas sve Balo, videcete. Kad bude krenuo da daje golove pricace se druga prica ovde u temi i bice #balomasina #brat #pjeske itd.
Opet to gore on je dao taj pas za pobedu, jedan, jedan, ali vredan.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Не треба га пљувати тек тако, полако само. Није Роџерс блесав што га је довео, ту постоји сигурно нешто више, а и уосталом ако ико може да га доведе у ред то је Брендан. А апсолутно сам сигуран у то ако буде штетио екипи на глобалном нивоу и том случају биће санкционисан. Ја сам искрено задовољан, само полако треба радити са њим на психолошком плану, а и вала имамо тих психолога и стручњака. А чврсто верујем да ће се бало прославити код нас, и у пар наврата је изјавио да ливерлул има најбоље навијаче и да су му они фаворити, и сматрам да ће код нас бити онај прави.
@Неше немој бити такав песимиста, само црно гледаш, не бој се неће Брендан дозволити баханалисање, и било какво недолично понашање.Last edited by Nightbird; 23-08-14, 20:08.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Zašto na zvaničnom sajtu još ništa u vezi Balotelija možda se nadrogirao pred medical....Ništa me neće iznenaditi,neko ne igra cl i može da privuče igrača poput Di Marije(ako je za verovati medijima) a mi ne možemo Falcaa pa dovodimo tempiranu bombu i još se nadamo da će se uozbiljiti....Ako budu igrali Lucas i Johnson protiv City-a kao što se najavljuje da su 11 onda Brendane svaka tebi čast,koliko ti možeš da trpis neke igrače....
Comment
Comment