Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC -YNWA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by dzoker View Post
    A kakav je to sistem napravio Rodzers? Sistem u kojem u dve sezone primamo u proseku po dva gola po mecu i gde se u odbrani ne zna ko gde bije, a u napadu smo dali prošle godine 100 golova od kojih dakle po statistici nista ne lupam u ukupno 50 i više učestvovao SAMO suarez sto u asistencijama i samim golovima. Da nece mozda sada Lambert da da toliko ili '' Markec '' ??
    Da pogadjam ti navijas za ManU ili Chelsea? Nikakav sistem raspadamo se,bicemo 7. potpuno si u pravu bez Suareza necemo dati 50golova ove sezone i primicemo preko 50,apsolutno si u pravu,sad mozes mirno da spavas Celziju je otvoren put ka tituli.....

    Comment


    • Navijam za lfc ceo zivot. I kad vec spominjete tolko to 7 mesto mi smo i bili upravo 7 ako ste zaboravili bas sa Rodzersom pre samo godinu dana... Ja samo kazen prosla sezona je bila toliko luda i boli me djoka sto su svi uživali u ludoj igri lfc-a, e pa ja nisam vec samo svaku tekmu gubio kosu jel do 90 min sam strepeo jel nam je ko god je hteo trpao po 2,3 gola od stouka pa do evertona i ostalih i da nije bilo suareza koji je u top 3 igraca na planeti vec duze vreme, i ako ste zaboravili on je 2010 doveo Urugvaj do polufinala WC, tesko da bi opet bili bolji od tog 7 mesta. Napadaci su slobodni i izlaze iz sablona po toj logici onda su i za Kavanija, Falkaoa, Mesija, Ronalda, Drogbu i ostale bili najvazniji treneri a ne oni sami. Zna se sistem se vidi upravo u fazi odbrane jel tu jedino i moze da se ima pravi sistem, a lfc to nažalost jos nema. I nemam nista protiv Rodzersa naprotiv ne bi ga menjao sada ni za sa, vec sam ljut na vlasnike sto su prodali Suareza. Samo mi nervira kad je neko optimista bez pravih argumenata.

      Comment


      • Veliki klubovi NE PRODAJU svoje najbolje igrače [period]
        Naročito ako još nisu osvojili titule koje su planirali. L'pul je veliki klub, ali su ovde postupili kao da su iz neke male lige.

        Comment


        • Originally posted by dzoker View Post
          Navijam za lfc ceo zivot. I kad vec spominjete tolko to 7 mesto mi smo i bili upravo 7 ako ste zaboravili bas sa Rodzersom pre samo godinu dana... Ja samo kazen prosla sezona je bila toliko luda i boli me djoka sto su svi uživali u ludoj igri lfc-a, e pa ja nisam vec samo svaku tekmu gubio kosu jel do 90 min sam strepeo jel nam je ko god je hteo trpao po 2,3 gola od stouka pa do evertona i ostalih i da nije bilo suareza koji je u top 3 igraca na planeti vec duze vreme, i ako ste zaboravili on je 2010 doveo Urugvaj do polufinala WC, tesko da bi opet bili bolji od tog 7 mesta. Napadaci su slobodni i izlaze iz sablona po toj logici onda su i za Kavanija, Falkaoa, Mesija, Ronalda, Drogbu i ostale bili najvazniji treneri a ne oni sami. Zna se sistem se vidi upravo u fazi odbrane jel tu jedino i moze da se ima pravi sistem, a lfc to nažalost jos nema. I nemam nista protiv Rodzersa naprotiv ne bi ga menjao sada ni za sa, vec sam ljut na vlasnike sto su prodali Suareza. Samo mi nervira kad je neko optimista bez pravih argumenata.
          Ne secam se da je neko pomenuo Suareza prosle ili one tamo sezone,bio je prosek kao sto ce biti i u Barsi,prosle sezone smo bili 7. i tada je igrao veliki igrac Suarez,pa ga niste toliko dizali u nebesa,nije ga prodala uprava kluba vec koliko ja znam Brendan mu je rekao da nece vise trpeti njegove ispade,da nije uradio to na WCu verovatno bi ostao u Liverpoolu....Taj veliki igrac je u velikim mecevima bio manji i od Sterlinga i od Cou-a prosle sezone i srce mi je puno sto je otisao da ga vise ne gledam.....I draze mi je da budemo 20. sa Sterlingom i Coutinhom nego da gledam nervoznog neandertalca kako grize unaokolo.....

          Comment


          • Suarez odveo Urugvaj do polufinala SP na kojem je Forlan bio najbolji igrac.

            I'm definitely out.
            sigpic

            Comment


            • Jebi ga mišljenja su nam totalno suprotna... Jedino ajde ovo za Suareza moram da napisem. Decko je celu karijeru top igrac. U Ajaxu je bio ubedljivo najbolji igrac u ligi, doneo im titulu lagano posle mnogo godina vec praktično na polusezoni. Podigao Urugvaj na strašan nivo zajedno sa Forlanom i kada je dosao u Liverpul odmah se videlo da se radi o nevidjenom igracu koji jeste zaista imao malo problema u početku sto je u normalno jel je napravio veliki iskorak u karijeri i dosao u najjacu ligu sveta, al opet vec pod Kenijem je bio medju najboljima kao i prošle sezone sta god ti pričao. Posle jedne i po sezone koje je bio odličan imali smo proslu gde je bio ubedljivo najbolji igrac lige. Covek je celu karijeru top igrac u svakom timu i to nema veze sa trenerom. A to da ce se raspasti u Barsi je zaista smesno.

              Comment


              • Originally posted by dzoker View Post
                Jebi ga mišljenja su nam totalno suprotna... Jedino ajde ovo za Suareza moram da napisem. Decko je celu karijeru top igrac. U Ajaxu je bio ubedljivo najbolji igrac u ligi, doneo im titulu lagano posle mnogo godina vec praktično na polusezoni. Podigao Urugvaj na strašan nivo zajedno sa Forlanom i kada je dosao u Liverpul odmah se videlo da se radi o nevidjenom igracu koji jeste zaista imao malo problema u početku sto je u normalno jel je napravio veliki iskorak u karijeri i dosao u najjacu ligu sveta, al opet vec pod Kenijem je bio medju najboljima kao i prošle sezone sta god ti pričao. Posle jedne i po sezone koje je bio odličan imali smo proslu gde je bio ubedljivo najbolji igrac lige. Covek je celu karijeru top igrac u svakom timu i to nema veze sa trenerom. A to da ce se raspasti u Barsi je zaista smesno.
                Ja mislim da si ti pogresio ovo je Liverpool tema a ne Luis Suarez imas temu omiljeni igraci pa tamo hvali i divi se velikom majstoru....okrenuo bih se Southampton-u gledao sam njihov mec protiv Leverkusena iako su izgubili 0:1 prijatno su me iznenadili igraju dosta brzo i tecno,ali su kod prekida dosta nesigurni ovaj sastav je startovao: Boruc,Clyne,Fonte,Yoshida,Bertrand,Wanyama,Davis,W ard-Prowse,Isgrove,Pelle,Tadic....Ja bih poceo sa 4-3-2-1,kao protiv Dortmunda i mislim da necemo imati problema odbrana im je dosta nesigurna treba krenuti brzo i sto vise napuniti mrezu,mogu biti Tadic i Pelle jako opasni u napadu pogotovo iz kontre brzi su,zato mislim da bi Can bio dobro resenje za to....

                Comment


                • Stani stani, kazes ljut si jer je uprava prodala Suareza? Pa decko je treci put UJEO igraca, halo, ujeo je igraca na Svetskom prvenstvu!!! Jel si ti svestan da ga deli jedna glupost od dozivotne zabrane igranja fudbala,a smirit ce se on to je sigurno

                  Comment


                  • Coates, Robinson, Ilori, Texeira, Assaidi 99% idu na pozajmicu. Jedino je problem oko Assaidia, koji se precjenjuje pa traži veća primanja. Što se Suse i Ibea tiče, ovaj prvi moguće da ode negdje na pozajmicu, vidjećemo kako će proći pregovori, dok će Ibe najvjerovatnije ostati.

                    Što se napadača tiče, istina je da smo bili zainteresovani za Falcaa i Cavania, ali je već nakon prvog interesovanja sve propalo, tako da je nerealno nadati se da će neko od njih stići na Anfield. Rodgers izgleda ima neke alternative koje neće nužno dovoditi, samo ako se ukaže prilika i vrlo je vjerovatno da će se čekati januar za napadača. Golman za klupu se isto tako traži, ali i to bi moglo sačekati do januara ako se ne nađe odgovarajući golman. Pearce vjeruje da se neće slati nova poboljšana ponuda za Bonya, i iskreno se nadam da je u pravu, jer bi to bilo još jedno precjenjivanje.

                    Ja sam optimista uoči početka sezone, vjerovatno zbog toga što, prema pojedincima, vjerujem u Rodgersa, čovjeka koji doslovno od govana pravi pitu.

                    sigpic
                    Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                    don't support us when we win."

                    Comment


                    • Bez obzira na sistem Suarez je vrhunski igrac u top 3 igraca sigurno na svijetu i kao takav ce sigurno nedostajati Liverpulu. Mozes da ne volis covjeka ali reci da je Brendan sa svojim sistemom zasluzen za njegovu igru je cista glupost. Ustvari jest ali samo po tome sto Liverpul igra napadacki fudbal. Taj isti Suarez bi dao preko 25 golova i da je igrao u Celsiju i bilo gdje drugo jer covjek je vrhunski igrac bio i ostao. Kakav sistem kakav kurac palac. Reci da ce se raspasti u Barsi dovoljno govori o tebi i tvom pracenju fudbala . Ako je otisao i neka je ali omalovazavati ga kao igraca nije u redu, mozes reci da je govno od covjeka da je odvratan itd... Liverpul je imao vrhunskog igraca (po meni i najboljeg na svijetu za proslu godinu) e sad druga stvar je sto ga je morao prodati zbog toga sto je uradio i zbog toga sto je veliki rizik zadrzati ga da ne bi ponovio opet isto.

                      Comment


                      • Comment


                        • Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Post
                          "Niste ni svesni sta sam vam sve spremio" Rodgers.

                          Comment


                          • Sve pod kontrolom.

                            sigpic

                            Comment



                            • Ako nekog interesuje igra Origija protiv Caena, gde je i postigao gol za pobedu sa bele tacke.

                              Comment


                              • Comment

                                Working...
                                X