Voleo bih da vidim Shaqiri-a,strasan igrac.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC -YNWA
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Ma sumnjam ja, mi smo se bas interesovali za Firmina, mora da i on spada u te zelje. Bas je momak prekucao sezonu u onom ludom Hoffenheimu.
Gerrard: I’m personally gutted, and gutted for the fans,” I can play at this level for another year. I’ll carry on until my legs pack up.”sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Evo već godinu ovo što Teljo igra je blago rečeno očaj. Djeluje mi kao da nije uopšte napredovao ni u jednom segmentu od kako je stalni član A tima Barselone. Ne znam, možda mu ne ogvovara Primera ili šta već . Ne vjerujem da je Teljo primarna želja Liverpula već ako se uspije za neki sitan novac dovesti OK onda, do 6m evra. Može nešto BR sa njim pokušati. Teljo se najviše oslanja na svoju brzinu i to je sve , ideja kako uraditi nešto kada priđe protivničkom šesnaestercu često izostane.
Comment
-
-
Originally posted by KingEric7 View PostKenijev fazon.
FSG zeli da se kroz godine pokupi vecina Engleza koji vrede. To su rekli cim su dosli u klub. Brendo ce moci to da balansira sa Englezima i strancima ako mu dozvole vecu slobodu prilikom transfera. Na sve to uvek u PL mnogo bolje sudjenje imaju klubovi koji imaju 4-5 ostrvskih igraca da vrede u prvih 11. Dok smo bili spanska kolonija krali su nas kako su stigli.sigpic
Comment
-
Ma ovo je sve jasno oko Lallane, samo da vidimo hoce li biti natezanja oko cene i koliko cemo ga preplatiti.
I sve mi se cini da on nece biti glavno pojacanje. Mislim da se cilja jos jedno veliko, Barrett je rekao da Brendan zeli bar 3-5 novih startera.
EDIT:Graeme Kelly @GraemeKelly1 18h
Lallana not the marquee signing. #LFCLast edited by Freshman; 12-05-14, 13:55.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment