Announcement

Collapse
No announcement yet.

Evroliga /Evrokup, Live, zanimljivosti 2017/2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spahija je odličan trener, bolji od Đorđevića, na primer.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Hahaha brate ne provaljuj se,necu da kompariram Saleta i Spahiju, to me ne zanima. Ali Spahija je cirkus od trenera i teška prevara.

Pljujete po Atamanu ne znam uopce koliko ste upoznati sa njegovim radom. Najbolji Turski trener sigurno. A ni u Europi ne zaostaje mnogo, ukoliko želite argumentiranu raspravu,nema problema,dokazat ce se to. Covjek jednostavno iza sebe ima rezultate.
      Last edited by Mrkela; 17-12-17, 19:59.

Comment

• Hm, na stranu (opravdana) netrpeljivost KKCZ navijaca, ali ja bih vec par godina lagano birao Saridzu nego Atamana. Rapsodija sa Karsijakom i zadnje dve sezone u Besiktasu su mi sjajne.

Comment

• Originally posted by Geronimo View Post
          Hm, na stranu (opravdana) netrpeljivost KKCZ navijaca, ali ja bih vec par godina lagano birao Saridzu nego Atamana. Rapsodija sa Karsijakom i zadnje dve sezone u Besiktasu su mi sjajne.
          Daleko najbolji turski trener, bio je i dobar igrač ... koliko pamtim
          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Geronimo View Post
            Hm, na stranu (opravdana) netrpeljivost KKCZ navijaca, ali ja bih vec par godina lagano birao Saridzu nego Atamana. Rapsodija sa Karsijakom i zadnje dve sezone u Besiktasu su mi sjajne.
            Slažem se za Saridžu, jako talentovan trener
            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• A ko je ucitelj Saridzi? Ataman ga naucio zavezati pertle, sigurno najbolji turski trener ikada.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                Hahaha brate ne provaljuj se,necu da kompariram Saleta i Spahiju, to me ne zanima. Ali Spahija je cirkus od trenera i teška prevara.
                Spahija je u 6 različtih zemalja osvajao prvenstva, 2 Kupa, 1 Superkup, ULEB Kup, Balkansku Ligu. Unapredio znanje kao pomoćnik u NBA, ama baš ništa prevarantsko nema u vezi njega, samo suv kvalitet. Đorđević može samo da sanja o tome.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                  Spahija je u 6 različtih zemalja osvajao prvenstva, 2 Kupa, 1 Superkup, ULEB Kup, Balkansku Ligu. Unapredio znanje kao pomoćnik u NBA, ama baš ništa prevarantsko nema u vezi njega, samo suv kvalitet. Đorđević može samo da sanja o tome.
                  Vjerovatno zato se zadržavao u klubovima nakon osvojenih ligaških titula usput, koja je to Balkanska liga?
                  Last edited by Mrkela; 18-12-17, 08:15.

Comment

• Mozda je Dekkard ironican u svom postu.Stvarno sta je to balkanska liga i ko tu igra?

Comment

• Nisam ironičan

https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9...80%D1%86%D0%B8

Comment

• I s kime je to Spahija osvojio?

Comment

Od tih 6 ima titule u Hrvatskoj, Slovenackoj, Litvanskoj i Izraelskoj ligi. A jos ako se pogleda stanje u tim ligama tada malo se dodatno pojaca (ne)ukus. Spahija nije osvojio balkansku ligu, to je apsolutno nebitno takmičenje i sigurno daleko ispod njegovog renomea.

Comment

• kakav crni Spahija, vidi ekipe koje je vodio i iz svake potjeran nakon osvojenih titula, koje eto, koliko znače..

Comment

• Originally posted by Dubiozni goblin View Post
                              Od tih 6 ima titule u Hrvatskoj, Slovenackoj, Litvanskoj i Izraelskoj ligi. A jos ako se pogleda stanje u tim ligama tada malo se dodatno pojaca (ne)ukus. Spahija nije osvojio balkansku ligu, to je apsolutno nebitno takmičenje i sigurno daleko ispod njegovog renomea.
                              Osvojio je još titulu u Španiji sa Baskonijom, u Turskoj sa Fenerbahčeom kada nisu bili ovako moćan klub kao danas, ULEB kup sa Valensijom. Nije osvojio Balkansku ligu, greška u podacima, osvojio je Baltičku ligu mada su oba takmičenja smešna.
                              Priča je počela nacionalistički, kako neki hrvatski trener uopšte može da pomisli na angažman u EL, a ja sam pokazao i dokazao kako može, i dodao kako Đorđević može samo da sanja njegovu karijeru, jer od 2006-te otkako je trener NEMA NIJEDNU TITULU u klupskoj konkurenciji. Nekoga je zabolela ta činjenica pa se sad raspravlja o Spahiji i mere se njegovi uspesi. Toliko.
                              Last edited by dekkard; 19-12-17, 09:39.

Comment

Osvojio je još titulu u Španiji sa Baskonijom, u Turskoj sa Fenerbahčeom kada nisu bili ovako moćan klub kao danas, ULEB kup sa Valensijom. Nije osvojio Balkansku ligu, greška u podacima, osvojio je Baltičku ligu mada su oba takmičenja smešna.
                                Priča je počela nacionalistički, kako neki hrvatski trener uopšte može da pomisli na angažman u EL, a ja sam pokazao i dokazao kako može, i dodao kako Đorđević može samo da sanja njegovu karijeru, jer od 2006-te otkako je trener NEMA NIJEDNU TITULU u klupskoj konkurenciji. Nekoga je zabolela ta činjenica pa se sad raspravlja o Spahiji i mere se njegovi uspesi. Toliko.

Spahija je odlican trener, neopravdano se potcenjuje ne samo ovde na forumu.. Nisam bas pazljivo pratio njegovu karijeru, ali ono sto znam je da je imao dobre rezultate gde god je radio.. Ovo sto je nabrojao dekkard su impresivni rezultati.
                                Cak je i ovaj mrtvi Makabi uspeo da ozivi, sto mislim da bi retko kome poslo za rukom.
                                Za Djordjevica ne verujem da ce osvojiti titulu ni ove godine sa Bajernom.

Comment

Working...
                                X