Originally posted by MannyCalavera
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evroliga /Evrokup, Live, zanimljivosti 2017/2018
Collapse
X
-
Originally posted by mark it zer0Ja se izvinjavam sto prekidam veselje jer je selektor dobio otkaz, nego hoce li biti sutra 300 ljudi u Pioniru? Igrao bih keca i Doncica minus, ne odgovara Zvezdin stil nikako Madridjanima, ali tesko ako ne bude bar 500 ljudi, treba ipak podrska.
Comment
-
10 U el, 3 u ABA...
Igraj kecadomacinska smo ekipa..razbicemo Real, tek se zahuhtavamo...
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostJbga Radonja taman usavršio engleski, sad mora i nemački da uči
Mislim da je Bayern napravio gresku smenjivanjem Djordjevica, ekipaa je u padu forme i psihicki poljuljana posle poraza u Stambolu. I tu je Saletova najveca greska, nije uspeo da povrati ekipu i pobedi D'faku na svom terenu.
SBBKBB ali mislim da bi se Bayern prosetao do titule .
Koliko god voleo DR-a, nisam siguran da je u ovom trenutku idealan za klupu Bavaraca. Od pocetka naredne sezone, idealno za obe strane .
Mi imao Alimpija
Comment
-
Svi znaju da je Sale tezak i prek covek, izuzetno tvrdoglav takodje. Njegovi stavovi prema odredjenim igracima u repki to takodje pokazuju. Takav trener u ekipi sa velikim budzetom, ogromnim ocekivanjima i igracima koji lepo zaradjuju je osudjen na propast. Ko ce da trpi lika koji se izdrkava nad njima a trenerski integritet i rezultate nema da bi dobio automatsko postovanje igraca koje vodi. I onda kad te prepirke i haosi kulminiraju, dobijes ovo. Nogiranje u sred sezone. Kao i u PAO.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostMesčini da smo ljubomorni na Saleta jer je iz Partizana.
P.S do dalje Emir Mutapčić trener Bavaraca.Last edited by nebitan; 29-03-18, 12:15.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Upravo tako, ništa nije naučio iz prethodnih grešaka, drugo nedovoljno se posvetio samom trenerskim poslu, izgrađivanje odnosa sa igračima je jedna strana medalje, druga je promena igre, taktičke zamisli, sopstvene i prepoznavanje protivnikovih.
Reklo bi se da mu izvanredna igračka karijera ne da nije pomogla nego mu predstavlja balast jer mu je dat i nerealan trenerski autoritet od mnogih, a on je trebalo da ga izgradi rezultatima. Potrebna je malo veća doza samokritike, nikad nisam čuo od njega da je on kriv za neki poraz, a to je jako bitno koliko za bolji odnos sa medijima toliko i za svlačionicu, da i igrači vide da im trener nije sujetan.
Ali nije kasno da izvuče pouke iz svega i da se unapredi, psihički, taktički.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Дијаз View PostМожемо да рачунамо да ће Џенкинс следеће године у Бајерн.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Radonjic je idealan za njih. Prosto ima 6 igraca koji znaju srpski, sa njih dva je vec radio...direktor Pesic je srbin, pomocnik zna isto srpski...Ne moze idealnije..Sam tim je takodje za njega, dosta fizicki jakih igraca koji mogu odigrati strasnu odbranu...
Ne bih se zakleo da bi sa Salom uzeli prvo mesto, moguce cak i da Brose bude 8mi..tu je i odlicna Alba koja ih je vec tukla, takodje Ludigsburg igra odlicno..Ove ostale ekipe iz PO su solidne ali ne mogu dobiti Bayern uz pravog trenera, bas nikako...
Djordjevic je forsirao npr Hobsa, bas puno...itd..pala je ekipa neverovatno zadnjih mesec dana...
Nemacka liga je dva levela iznad ABA lige..po svemu pa i po snazi timova..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment