Announcement

Collapse
No announcement yet.

Evroliga /Evrokup, Live, zanimljivosti 2017/2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam sto mislite da je on uopste navijac nas. Odigrao je jednu sezonu a ti bi sad da on bude najveci Zvezdas na svetu..Mislim stvarno...
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Ja nesto uospte nemam taj trip ,,bivsi igrac,, ,,legenda kluba,, pa sad rekao ovo ono.
      Jedna je Zvezda jebo sve ostalo.
      Pozdraviti bivse igrace pre meca. U toku istog zvizdanje, bodrenje Zvezde i cao.
      Naravno bez uvreda

Comment

• Dobro, nego postoji ipak neka klasifikacija i medju bivšim igračima. A imam i lični animozitet iz privatnog života prema Kaliniću mnogo je nabedjen, zna on kad se prošlo leto drao u ranim jutarnjim časovima prekoputa Vuka kad je ulazio u neku zgradu. Ima tu jedna pekara društo pričamo nismo ga ni videli a on ide sa devojkom u ulaz i dere se na nas kao, seljaci ovo ono, mi najnormalnije stali neko da kupi da jede, nego kao gde ste parkirali ili šta već, naravno pred devojkom da ispadne šmeker.

A njega napasti u tom trenutku koji je zaštićen kao bela mečka jer je reprezentativac nije pametno, ali je loš čovek to je pokazao i u finalu EL kad je napao jednog bliskog Putinovog prijatelja, nišanio prstićem kao tužibaba, sutra kad je video sa kim se zajebavao brže bolje se izvinio na twitteru. loš tip načisto.

Comment

• Menije Kalinic ok lik, da nije takav, nikad igrac ne bi postao..Nije neki talenat ali jeste radnik i visoko misljenje o sebi, ali zasluzeno...Kad sma ga gledao pre nego sot je postao poznat, nebi dao 1 dinar da ce postati igrac, pa cak ni za neki ABA nivo...

Ono sto je on uradio Dulou u onom polufinalu, dao bi bukvalno zenu da mi hebe

Kamoli da mi kenja malo zbog auta pred ribom itd..

Comment

• Jeste naprzen (uvek bio), ali to uvek ima i dobru i losu stranu.

Comment

• Pa eto ja bih progutao sve da je okoreli zvezdaš ali kad se ovako dokazuje da je profesionalac nekome... Baš je prženica.

Pričao mi njegov saigrač iz Zvezde od pre šta radi za prvi maj, ode sa ortacima biju se šalje slike krvav. Jednom rečju ložana.

Comment

• http://www.telegraf.rs/sport/kosarka...komentar-video

i ovde se vidi kako su igraci potpuno posveceni ABA plej ofu, samo to moze biti opasno kada se nabije fokus samo na jednom polju... nervoza, pritisak, ocekivanja, itd.

Comment

• RIP za Bayern i naseg Sala...Majstore oprosti

Comment

• Trenerski "mag" u kanalu protiv Darussafake. To bi bilo to sto se tice Evrolige.

Comment

• Kakav mev Vilbekina??
                      41 poen
                      10 trojki
                      Bajern tim luzerski.
                      Obradovic gazi sa Lokomotivom. Nestvarnu odbranu igraju.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                        Trenerski "mag" u kanalu protiv Darussafake. To bi bilo to sto se tice Evrolige.
                        Mogu da se plasiraju u EL kroz domace prvenstvo

Comment

• Originally posted by Antona View Post
                          Mogu da se plasiraju u EL kroz domace prvenstvo
                          Mogu. Znajuci Djordjevica, nece...

Comment

• Mislim da nije komentarisano, ali je bila teška pljačka od strane sudija, a na štetu Bayerna, u završnici prve utakmice .. mada su i bavarci prosuli 23 poena prednosti u toj tekmi!

Comment

• Selektor ako ne uzme prvenstvo moze da se zakljuci da je veliki fail od trenera.
                              Ako je neko profitirao od vodjenja reprezentacije onda je to on.
                              Kakvu je bese karijeru imao on pre uzimanja reprezentacije? Koliko se secam, potpuno je propao kao trener pa ga je repka vratila u zivot
                              Last edited by Antona; 23-03-18, 22:44.

Comment

• Originally posted by Antona View Post
                                Selektor ako ne uzme prvenstvo moze da se zakljuci da je veliki fail od trenera.
                                Ako je neko profitirao od vodjenja reprezentacije onda je to on.
                                Kakvu je bese karijeru imao on pre uzimanja reprezentacije? Koliko se secam, potpuno je propao kao trener pa ga je repka vratila u zivot
                                Ili je on repku vratio u zivot?

To be or not to be...

Comment

Working...
                                X