Announcement

Collapse
No announcement yet.

Evroliga /Evrokup, Live, zanimljivosti 2017/2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mark it zer0 View Post
    Jesi uzeo pare? Rekoh ti Makabi najveci hendikep 1 i Jackson, nema greske.

Zeznuo me Milutinov na jednom, ugazio ih Himki, nije ni igrao.

Barsa rutinski odradjuje Brose, mislim da mogu da se ukljuce u borbu za 8.
    Igrao je ali dobio kloc 5 penala, 2 za minut u cetvrtoj

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
      Igrao je ali dobio kloc 5 penala, 2 za minut u cetvrtoj
      Tek sad vidim. mislio sam da nije ni ulazio posle. Ali bas su sranotno igrali, trenutno su u kanalu teskom
      sloboda ili ništa

Comment

• Tempiraju oni formu, Vaso se sprda, imaju i povreda citave sezone, bit ce oni dobri kad bude trebalo, ne sumnjam

Comment

• Vaso ne gleda kos. Cska, Fener, Real, ne vidim da moze neko da ih ugrozi, gledam Realu roster ljudi igraju bez Randolpha, Kuzmica, Lulla, Ayona i ne oseca se, prosto neverovatno kakve igrace imaju. Fener isto tempira formu, fizicki su premocni. Jedan drugar mi rekao da se Mike James vraca u Panatu, mrzelo me da proveravam jer mi bilo cudno posto je igrao dobro tamo, ali ako je istina onda bih i njih dodao ispred Olimpijakosa
          sloboda ili ništa

Comment

• Mislim da je Pao svakako ispred Olimpijakosa, sa ili bez Majk Dzejmsa.

Comment

• I ja mislim, ali sam obecao sebi da vise nikada necu otpisati Olimpijakos u EL tako da bi njih zajedno stavio u drugi red favorita, ove tri ekipe mi se bas izdvajaju od ostalih.
              sloboda ili ništa

Comment

• U svakom slučaju, lepo je što je crvena dominantna boja u EL
                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ali nije lepo sto se tebi dopusta da spamujes temu glupostima. Dve i po strane jer je neko okacio klip Sveda.

Kad smo kod teme, mislim da ne treba otpisati ni Zalgiris ni Himki. Pogotovo ako nekim slucajem ne nalete na CSKA ili Fenerbahce.
                  You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Ma naravno da su ova tri cak i PAO ispred OLYa ali ljudi pricamo o Olimpijakosu, tu prica staje. Obrad je doktor za tempiranje forme to se zna. Real igra solidno bez ozljedenih, nije da gaze i nije da im dajem puno kredita, u matchupu i sa CSKA i sa Fenerom po meni ispadaju. Sve se to mijenja ako se Ljulj vrati, mavodno vec trenira punim intenzitetom, Laso je poceo da dozira i Luku, ali pod kosem ce ih svi punit jer Tavares ne zna dje udara. Campazzo je cirkusant, Rudy je vec dvije sezone u kanalu,sad pokaze neki bljesak tu i tamo,Carrollu su 35, Coser svakako nije kapacitet Reala po meni, Rejes mora derat sa 100 godina, tako da je to sve tanko tanko ali guraju moji pacenici nekako

Comment

• @mark

Nisi me ispostovao za Jacksona.

Comment

• Kruno Simon ne izlazi haha prvih 15 minuta svih odigrao, slab je on za rotaciju

Budimo realni otkad je Ataman došao Efes izgleda kao normalan tim, riješio se onog škarta i zateže polako.

Comment

• Koliko poena ima Wanamaker?

Comment

• 7 poena. Nema nigde carolije Rosso.
                            sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
                              Kruno Simon ne izlazi haha prvih 15 minuta svih odigrao, slab je on za rotaciju

Budimo realni otkad je Ataman došao Efes izgleda kao normalan tim, riješio se onog škarta i zateže polako.
                              Zna se kako Ataman igra, njemu je 6 igraca sedmi za 5-8 minuta i on ne zna drugacije. Njemu ne valja dat puno igraca

Btw kakva statistika Douglasa
                              Last edited by Mrkela; 19-01-18, 20:17.

Comment

• Ataman igrao samo sa 8 igrača, od toga samo dva dvocifrena
                                “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Working...
                                X