Neka se ne trose,to je najbitnije.Nista im ne znaci ovo takmicenje kad svejedno nemaju sanse ni da se priblize tituli.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evroliga /Evrokup, Live, zanimljivosti 2017/2018
Collapse
X
-
Kao da će to što se ne troše u Eurocupu nešto promeniti u ABA [emoji23] Ono prekjuče je poslednja pobeda nad Zvezdom koju će ostvariti ove sezone [emoji6]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Originally posted by Ivan_pg View PostPa mozda nam u finalu dodje Cedevita,fino igraju nisu nimalo naivni.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Sve je u opticaju,kako god bilo ja sam prezadovoljan ovom sezonom prije svega jer su ove sezone domaci igraci dobili sansu kakvu nisu dobijali zadnjih 3,4 godine.Imamo 2 stranca uz Gordica kojeg racunam kao domaceg.
Iskreno ocekivao sam sredinu tabele na pocetku sezone sa ovakvim sastavom kad ono pobjeda protiv Zvezde u oba meca,zivot je cudo.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostSve je u opticaju,kako god bilo ja sam prezadovoljan ovom sezonom prije svega jer su ove sezone domaci igraci dobili sansu kakvu nisu dobijali zadnjih 3,4 godine.Imamo 2 stranca uz Gordica kojeg racunam kao domaceg.
Iskreno ocekivao sam sredinu tabele na pocetku sezone sa ovakvim sastavom kad ono pobjeda protiv Zvezde u oba meca,zivot je cudo.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Cedevita se kvalitetno raspala u drugom poluvremenu, Nikols kao Bjelkan...ziceri se samo nižu. Najpoželjniji protivnik u plej ofu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment