Announcement

Collapse
No announcement yet.

Evroliga /Evrokup, Live, zanimljivosti 2017/2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neka se ne trose,to je najbitnije.Nista im ne znaci ovo takmicenje kad svejedno nemaju sanse ni da se priblize tituli.

Comment

• Kao da će to što se ne troše u Eurocupu nešto promeniti u ABA [emoji23] Ono prekjuče je poslednja pobeda nad Zvezdom koju će ostvariti ove sezone [emoji6]
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
        Kao da će to što se ne troše u Eurocupu nešto promeniti u ABA [emoji23] Ono prekjuče je poslednja pobeda nad Zvezdom koju će ostvariti ove sezone [emoji6]
        Pa mozda nam u finalu dodje Cedevita,fino igraju nisu nimalo naivni.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
          Pa mozda nam u finalu dodje Cedevita,fino igraju nisu nimalo naivni.
          A možda vam dođu u polufinalu pa opet nećete sa nama u finalu, u pravu si, nisu nimalo naivni [emoji41]
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Sve je u opticaju,kako god bilo ja sam prezadovoljan ovom sezonom prije svega jer su ove sezone domaci igraci dobili sansu kakvu nisu dobijali zadnjih 3,4 godine.Imamo 2 stranca uz Gordica kojeg racunam kao domaceg.
            Iskreno ocekivao sam sredinu tabele na pocetku sezone sa ovakvim sastavom kad ono pobjeda protiv Zvezde u oba meca,zivot je cudo.

Comment

Sve je u opticaju,kako god bilo ja sam prezadovoljan ovom sezonom prije svega jer su ove sezone domaci igraci dobili sansu kakvu nisu dobijali zadnjih 3,4 godine.Imamo 2 stranca uz Gordica kojeg racunam kao domaceg.
              Iskreno ocekivao sam sredinu tabele na pocetku sezone sa ovakvim sastavom kad ono pobjeda protiv Zvezde u oba meca,zivot je cudo.
              Ma previše si skroman, top 4 vama nijednom nije dolazio u pitanje, samo je bilo pitanje sa koje pozicije

Comment

• Cedevita se kvalitetno raspala u drugom poluvremenu, Nikols kao Bjelkan...ziceri se samo nižu. Najpoželjniji protivnik u plej ofu.
                Spoiler
                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                Nije umio da odstupi,
                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                Pao unapred, a ne unazad,
                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                Uračunato i u moj pad.

Comment

• Ipak pobjedismo.Eto i kad nas ne ide sut smo opasni.

Comment

• I Cedeviti i Buducnosti fali jedan kvalitetan centar, prvenstveno defanzivni da bi mogli da se sibaju sa Zvezdom. Ovako, prilicno tanko. Pogotovo Cedevita. Nit' su ima Ameri nesto specijalno nit' rotacija dugacka.
                    sigpic

Comment

Ipak pobjedismo.Eto i kad nas ne ide sut smo opasni.
                      I to s pola snage do pobjede. Ove godine ste prejaki.

Comment

• Valensija 5 ipo minutaa bez kosa?????

Comment

• 6,5min
                          0:15

Comment

• 7,5 min
                            Pih pogodise[emoji3]

Comment

• Fucking Dejan Musli !!!

Comment

• Musli igra verovatno utakmicu karijere protiv Makabija [emoji23]

Comment

Working...
                                X