Announcement
Collapse
No announcement yet.
Rock & Roll
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Comment
-
Last edited by Sandugp; 27-12-17, 13:46.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMeni je album odlican. I dalje stvaraju kvalitetnu muziku bas zbog toga sto su polako promijenili pravac i bolji su muzicari nego sto su bili onda kad su bili na vrhuncu slave.
Da ne idem sad dalje od poslednja dva albuma... bas dosta genijalnih pjesama. Meni su i The Final Frontier i The Book of Souls u top 5 njihovih albuma. Jeste, toliko mi se svidjajuSlusao sam ih uzivo i na ovoj poslednjoj turneji i mogu samo reci da su i dalje br. jedan od svih bendova koje sam slusao uzivo.
Comment
-
U to ime, po ko zna koji put, pesma sa premocnim rifovima i najacim solazama (posebno obratite paznju od cetvrtog minuta - btw tako mi je nekada telefon zvonio):
A sto se tice ove price, takav sam ja imao utisak tamo pocetkom dvehiljaditih kada je izasao Brave New World. Znaci bukvalno isti. Progresivnije su mi zvucali i zvucali su mi u isto vreme muzicki bolje nego ikada. Sta nam to govori? Pa da od njih uvek mozemo nesto odlicno ocekivati iz albuma u album ...
I da ... Starblind je opasno dobra stvarLast edited by Sandugp; 28-12-17, 01:30.sigpic
Comment
Comment