Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai 2017.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad sam se ukljucila posle Manče... que pasa, jel trazio neko MTO?

tt
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Roger

Realno, odigrao je dobro ceo mec, cak i odlicno u nekim trenucima ali ga je jedan glup gem kostao 1.seta.
      U 2. i 3. setu Delpo nije imao brejk sasnu, mozda je samo u 1-2 gema i stigao do 40.

Sutra kako bude, Laver cup je iza nas, ponovo smo protivnici
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Priznaj da si jedva docekala da opet budete ljutiti protivnici..da te ono lizanje (izvinjavam se na izrazu, ali je bas adekvatan) mnogo nerviralo?

tt
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
          Je li realno da je Nadal pobjedio?Bas je lose igrao ovih dana vjerovatno je Cilic podbacio a i vidim to po komentarima meca.Nista sjutra samo da se ne obruka.

Ivane da li če Rafa osvojiti sutra po koji gem protiv Rogera?

Kakva je tvoja prognoza za sutrašnje finale? Roger lagano u 2.seta?

Ovaj put ni ja nisam optimist.

Rafa mi je djelovao umoran u 2.setu protiv Čiliča

Inače previše pasivan skroz cijeli meč. Cilič je cijelo vreme diktirao poene.

A i brza podloga je na Rogerovoj strani

Originally posted by NEMANJA97 View Post
          Što mrzim što Nadalovi navijači ovde ovoliko kukaju...
          Nadalovi navijači kukaju sa razlogom

Rafa je vidno umoran (propustio 2 breaka prednosti u 2.setu protiv Čiliča)

Roger je dobio poslednja 4 uzastopna meča protiv Rafe.

Podloga brza

Nije ovo šljaka i ROland Garros.

Očekujem 5 uzastopni poraz protiv Rogera.

Ja pričam ozbiljno.

NI je to zajebancija ili ritual Mare vs Ivan u stilu Rafa nemaš na Roland Garrossu protiv Dutre Silve ili protiv Sam Grotha

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post

Naravno da ocekujem poraz.Na ovoj podlozi protiv ovakvog Rodzera tesko da ista Nadal moze da napravi.Nadam se da ce Federer biti milostiv i da ce Rafi dati 5-6 gemova posto su oni jako dobri drugari sto smo vidjeli na Laver kupu.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Priznaj da si jedva docekala da opet budete ljutiti protivnici..da te ono lizanje (izvinjavam se na izrazu, ali je bas adekvatan) mnogo nerviralo?

tt
              Ma ono je neprirodno stanje
              sutra se sve vraca na svoje, bacanje hejta i ostalo

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Ma ono je neprirodno stanje
                Apsolutno neprirodno stanje. Aj za njih, nego za tebe
                13/13!

Comment

• Originally posted by Sarafa View Post
                  Apsolutno neprirodno stanje. Aj za njih, nego za tebe
                  O meni i pricam
                  cuj, ja vamosiram i radujem se sto je Nadal pobedio i zao mi je bilo kad je izgubio od Iznera

sigpic

with experience.

Comment

• Pa da..i meni delovalo kao neka paralelna stvarnost. Cak si i Rafa napisala par puta, ja reko' que pasa s Bojanom
                    Ipak je bilo precudno, da se sad vratimo na staro
                    13/13!

Comment

• Ma taj Laver cup je idiotizam.
                      Roger 2-0 sutra, bez nikakav pokusaj za malerisanje, jednostavno prebrza je podloga a Roger igra dovoljno dobro.
                      OVAKO

Comment

• Ima li Rodzer sutra sanse protiv Nadalinja? Nisam nista gledao ove nedelje.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Ma taj Laver cup je idiotizam.
                          Roger 2-0 sutra, bez nikakav pokusaj za malerisanje, jednostavno prebrza je podloga a Roger igra dovoljno dobro.
                          Laver cup je strava takmicenje, nadam se da ce zaista zaziveti.

Nisam gledala Nadala uopste, ali valjda je tek danas prvi put izgubio svoj servis, sto znaci da je u odlicnoj formi.
                          Fed je danas odigrao bas dobar mec, moguce da bi cak dobio i 2:0 da nije imao taj glupi gem u 1.setu, kad je popio brejk.

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Laver cup je strava takmicenje, nadam se da ce zaista zaziveti.

Nisam gledala Nadala uopste, ali valjda je tek danas prvi put izgubio svoj servis, sto znaci da je u odlicnoj formi.
                            Fed je danas odigrao bas dobar mec, moguce da bi cak dobio i 2:0 da nije imao taj glupi gem u 1.setu, kad je popio brejk.
                            Obojca su odlicni, ali podloga je debelo na strani Federera. Da su u istoj formi i da igraju na sljaci bice 2-0 za Rafe, ovako Fedja dobija sutra verovatno, osim ako se ne upali dugme zvano kompleks. Mada ove sezone nisu igrali kada je RAfa bio na ovakav nivo, realno i u Australiji i u Americi Rafa nije bio na ovakav nivo, ovo sto sad igra je bas predobro, ali opet po meni Fedja dobija a nadam se da gresim.
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post

Ovaj put ni ja nisam optimist.

Rafa mi je djelovao umoran u 2.setu protiv Čiliča

Inače previše pasivan skroz cijeli meč. Cilič je cijelo vreme diktirao poene.

A i brza podloga je na Rogerovoj strani

Nadalovi navijači kukaju sa razlogom

Rafa je vidno umoran (propustio 2 breaka prednosti u 2.setu protiv Čiliča)

Roger je dobio poslednja 4 uzastopna meča protiv Rafe.

Podloga brza

Nije ovo šljaka i ROland Garros.

Očekujem 5 uzastopni poraz protiv Rogera.

Ja pričam ozbiljno.

NI je to zajebancija ili ritual Mare vs Ivan u stilu Rafa nemaš na Roland Garrossu protiv Dutre Silve ili protiv Sam Grotha
                              Ajoj pa ti si ih njih zeznuo. Oni su bar rekli da im je to taktika pa kao šatro kukaju zbog uroka. Dok mi je ovo tek žešća komedija kaže Nadalovi navijači kukaju sa razlogom reče čovek i osta živ posle te izjave...
                              Evo sad ću ja biti malo ironičan Čilić da je poveo 5:0 on bi se izvinio Rafi što ga ugrožava i poklonio mu set.
                              Ljudi ajmo se malo uozbiljiti pa jbt ja bi na vašem mestu skakao od sreće i sami ste rekli da je Nadal na kraju sezone jednostavno lošiji. Opet imate rezultate i sad se kao štedite sa nekim ritualima pa šta bi bilo da je tu Nole sa svojom igrom iz Azije iz prethodnih sezona? Ni hiljadu molitvi i rituala ne bi bilo dovoljno.

Comment

• морам да се будим рано да их гледам, баш ме занима ко ће бити на коленима...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X