14/21 ima Cilic i jedva mu je uzeo set, raspad sistema.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Shanghai 2017.
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Fantastican je Nadal, to mora da se prizna. Samo ne znam sta mu treba da igra 5 turnira posle Us Opena. Nadam se da ne zeli da prodje kao Endi...
I da, vi sto mislite da Nadal moze mnogo bolje na ovakvoj podlozi se varate. Uvek je igrao lose u ovom delu sezone, tako da je ovo premija.
Comment
-
Znaci repriza finala USO-a.
Edit: finala pre finala, tripLast edited by mark !t zer0; 14-10-17, 11:00.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by pedja147 View PostFantastican je Nadal, to mora da se prizna. Samo ne znam sta mu treba da igra 5 turnira posle Us Opena. Nadam se da ne zeli da prodje kao Endi...
I da, vi sto mislite da Nadal moze mnogo bolje na ovakvoj podlozi se varate. Uvek je igrao lose u ovom delu sezone, tako da je ovo premija.
Comment
-
Ne psuj Rafa, nije to tvoj nivo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakvi su ovo izlivi besa[emoji35]
Послато са xperia xa1 уз помоћ ТапатокаŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Spusti tu lopticu bre, drzi je nisko.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by pedja147 View PostE moj Marine, pa pogodi bar neki prvi servis u tiebreaku.
Raspade se Marin sada. Nadam se da ce Rodzer da odrzi sutra lekciju Nadalu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment