Sunovrat favorita, dosta izjednacenih timova u pozitivnom smislu i deluje da ce sezona da bude bolja od prethodne.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by trigger View PostKako je neko napisao da je NFL dobar za kladjenje, jos se kao i razumem al nema sanse dobiti, lakse NHL pogadjam
Naigraniji zicer zavrsava nereseno onako kako odgovara kladionicama,a GB dobija u produzetku...uz nenormalnih 24 poena Bengalsa
Nocas mec Wasg vs Raidersi...pre pocetka sam mislio 2 al opet nije mi sigurna ,kad je pocelo posle prve 1/4 video se totalni kolaps Kara i ekipe i milina za igranje na Skinse...samo je hendikep bio upitan,i sve je doslo koliko god su dizali bukiji do 4/4...a trebalo je i ubedljivije da ih razvale,i ti poeni Ouklend je napravio iz kardinalnih gresaka Skinsa...Inace ubio ih je Wasington trcanjem ono je strasno,Kar nikad ga goreg nisam gledao,na kraju BO mec ulazili i oni sto nikad nece..Last edited by 61563; 25-09-17, 13:41.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostMoje licno misljenje,da je za lajv kladjenje odlican,sta znam...licno sam ubedjenm iako nemam dokaza,i vrv cete svi da kazete da su to gluposti,al mec GB sinoc je namesten...pa ja kad sam video kvotu 1,25(realno 1,12max) na GB samo sam rekao neka hvala,a jos poeni na muceni Sinsi,koji jedva da je do 3 poena stizao,al gle sinoc..
Naigraniji zicer zavrsava nereseno onako kako odgovara kladionicama,a GB dobija u produzetku...uz nenormalnih 24 poena Bengalsa
Nocas mec Wasg vs Raidersi...pre pocetka sam mislio 2 al opet nije mi sigurna ,kad je pocelo posle prve 1/4 video se totalni kolaps Kara i ekipe i milina za igranje na Skinse...samo je hendikep bio upitan,i sve je doslo koliko god su dizali bukiji do 4/4...a trebalo je i ubedljivije da ih razvale,i ti poeni Ouklend je napravio iz kardinalnih gresaka Skinsa...Inace ubio ih je Wasington trcanjem ono je strasno,Kar nikad ga goreg nisam gledao,na kraju BO mec ulazili i oni sto nikad nece..
Ouklend očajan.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMa kakvo klađenje, jede vreme. Kome se kocka, na rulet, 4-5 brojeva, jedan gori, dva malo jača i ćao. 5 minuta i gotovo.
Ouklend očajan....Evo zivo me zanima sta ce Dalas napraviti veceras, po meni je 2 iako mi se uopste ne svidjaju,mislim da ce uci u PO samo zato sto ce da uzmu diviziju...
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMnogo glupa igra u napadu Dalasa. Samo idu na Eliota, mnogo loše akcije u napadu. Preloše. Arizona ako izgubi, izgubiće jer nisu iskoristili dobru igru u prvoj četvrtini.
Mora neka lopta na Brajanta i na Bizlija da se malo rastereti trčanjesigpic
Comment
Comment