Poludeo sam sad. Ovo je na domaćem terenu poslednji napad TD čist ko suza. Jednostavno ovo se ne svira po meni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2017
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@Uros
Bila bolja Fila celu tekmu, vodili 14-0 sa ulaskom u cetvrtu. Onda je NYG vaskrsnuo i sa 2 ekstra hvatanja OBJ izjednacio. Posle cak i poveli sa 21-14. Phila uzvratila odmah, pa onda po FG na obe strane. Na kraju punter NYGa ispucao u aut za svega 28 jardi. Wentz bacio jedan dobar i pass i majstori realizovali FG sa 61 jard sa jednom sekundom na satu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKako je završena Fila i NYG? Neko neka prepriča nzm o kojoj tekmi pričate.
Ma ovo ima samo NFL i MotoGp završnice za infarkt.
Jurili Dzajantsi pobedu u poslednjem minutu. Ispucali napade, Iglsi uzeli loptu na 7 sek do kraja. Imali jedno dobro hvatanje. WR izašao u aut na 1 sek do kraja, i onda ruki šuter pogodio sa 61 jard.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Bože sačuvaj. Ja sam mislio da sam ja gledao ludnicu. Sudije su usrale kraj Detroitu a i pre toga su bacali zastavicu reda radi. Devonta Frimen izvukao pobedu, po meni, tek su ga na kraju zaustavili kad se umorio. Hulio nevidljiv ali imao je nekih 80-90 jardi.
Utisak je da Staford nema na koga da se osloni sem na Tejta...
Comment
Comment