Da je Macvan dao jednu i Lucic jednu trojku bio bi egal. A imali smo otvorene suteve. Tako da, nije to tako lose. Da li sutem za 3 otvaramo drugo poluvreme?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EuroBasket 2017 (Uživo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sto ovaj Aca prop'o..
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kad nam vec sude sve i svasta onda uću u tuču početkom drugog.
Sekirica,dve Prepeliću i Dragiću.
Strašno kako nam sude kao da smo mi neka Tanzanija a ne svetska reprezentacija i vice šampioni
OI i svetskog prvenstva.
Meni je jezivo da neki Brazilac,Japanac ili ko zna vec odakle su sude finale EP.Ludilo.
Uprkos sudijama,šporetima koji su ulazili Prepeliču i ludilu Dragića imamo samo -9.
Mora Gudur više da igra.On bar ima muda i čuku za ovakve tekme.sigpic...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Comment
-
Dobro nisu svirali faul Lučiću...A Bobija da polome ne bi sudili ništaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
UAÀAAAAAAAAA UAAAAA SUDIJEEEEEE...M@@%@##@@$^!€@^@&!
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment