Announcement
Collapse
No announcement yet.
Res publica (tema o politici i ekonomiji)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sta ti je tu crni Ivane drago...lol...
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sta i on iz Zitoradja..ko ona pevaljka?
Ojhhhh...
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Velki ljudi...ROFL..
Pa kad te to ocigledno zanima
Comment
-
E moja Olja zasto si tako puna predrasuda, zasto Cecu Srpsku Majku ne mozes ni imenom da oslovis?
Nije to lepo sa tvoje strane, nikako ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ma pusti tu opstu kulturu i obrazovanje..samo da ti kazem da spamujemo Akijevu temu.
Comment
-
Spamovanje ove teme i nije tako lose. Prevashodno jer ne moze posle Aki da dodje i da pise kako je tema zamrla jer njega nije bilo - jer se on odlucio na bojkot.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Hahahahahaha....os ti otpevam..
Comment
-
http://edition.cnn.com/2017/09/19/po...ted/index.html
Po Gallupu mu je popularnost medju svim grupama(mladi,stari, sa koledzom, bez koledza) kod republikanaca u blagom porastu u odnosu na pre mesec dana, doduse jos uvek dosta niza nego pocetkom godine. Interesantno najveci skok u poslednjih mesec dana je imao kod ljudi sa zavrsenim koledzom(jan/feb 83%, avg 71% sep77%). Cak 84% republikanaca starijih od 50 godina ga podrzava, a 69% ovih izmedju 18 i 49 godina. Videcemo sta ce biti sledeceg meseca kada udju rezultati posle DACA odluke(mada mozda je do tada promeni).
Comment
Comment