Winston ode na 21poen već, ma idi u kurac
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy II liga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bice ovo u 5 bodova za nekoga
Winston bez poena u drugom poluvremenu, cak je imao i presecenu loptu, i sad poslednji minut mora da reskiraLast edited by belgrade_owl; 23-09-19, 01:19.
Comment
-
Daj ne zajebavaj me, Gurley i ovaj iz Cle ako prebace 10 poena biće dobro.. Hvala Wilsonu za nadu..
edit: Nzm da li da se nadam, Wilson 41 poen Treba mi tridesetak poena a ostali mi Grli i Čab..Last edited by Lord Aleksoni; 23-09-19, 01:39.
Comment
-
Nevezano za nasu ligu, ali vidio ranije... Moj drug Adam okacio na fb-u
Screenshot_20190922-235326_Facebook.jpg
Je li realan covjek
Comment
-
Dak Prescott je dostupan ako je neko zainteresovan za trejd. QB ispred kojeg su, makar za sad, samo Patrick Mahomes i Lamar Jackson... Zainteresovan sam za dobrog RB.Last edited by powerslave; 24-09-19, 10:38.
Comment
-
Doslo mi iz dupeta u glavu da mi oba QBa imaju isti bye week Posto sam odlucio da zadrzim Jacksona, reko daj prvo pa ponudim Prescotta mozda se neko zajebe i da mi dobrog RBa... posto se to nije desilo, otisao sam da vidim sta ima slobodno od QB-a i reko uzecu Brissetta jer mi se on najvise svidio od raspolozivih opcija... i sjutra dan vidim da si ga ti marnuo. I reko ajde da mu ponudim trade za Prescotta ali se predomislih i ponistih trade... Mislim se, radije cu uzeti Daltona i baciti Prescotta na trziste pa neka se kolju nego da direktno tebe pojacam
Comment
Comment