ko je za trade, mozemo da se dogovaramo..od mayfield-a nikad igraca, obicna paljevina
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL Fantasy II liga
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Neko nema ni jednog dobrog QB koji će donositi dvadesetak poena pa će mu koristiti a naprimer neko ima tri solidna WR pa mu neće biti teško da prosledi nekom u trejdu..Last edited by Lord Aleksoni; 10-09-19, 01:40.
Comment
-
Koliko je McAfrey prošle nedelje bio dobar toliko sada ne može ništaLast edited by Lord Aleksoni; 13-09-19, 04:33.
Comment
-
Pravo da ti kazem, ja nesto i nisam zadovoljan. Engram nista do sad a od njega sam ocekivao 100 jardi i TD zbog svih povreda u timu Giantsa.. onda Maher nista do sad... mada mislim da sam se zajebao ja sa njim zbog nacina na koji Dallas igra... Ekeler mora jos jedan TD da mi donese, pa da mogu malo da se opustim.
Comment
-
Ugrabio sam 3-4 igraca da zamijenim u zadnjih nekoliko dana i bas sam zadovoljan kako tim sad izgleda. Dobro je sto sam odma ukapirao da od Cama nema nista.. jos kad sam vidio da su Jackson i Prescott slobodni odma Cam i Garoppolo sut kartaZamijenio Vinatieria za Mahera... jos jedan igrac kojeg nisam ocekivao medju slobodnima. Bilo mi je malo krivo sto se odricem Chris Kirka, jer ima potencijala(sto se danas vidjelo) ali isto tako ima potencijala i TE Raidersa, Waller sad kad vise nema one ljige u timu.. i onako mi vise treba backup TE nego WR koji ce uglavnom da bude na klupi.
Evo danas startna postava i klupa pata-pata.. svi su imali solidne ili dobre utakmice.
Comment
Comment