Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cuj Thiem na snagu igra. Bas je on snagator pored toliko grmalja. Evo i slika kao dokaz. Strasno kako je jak. Nije to do tehnike.

Comment

• Delpo nije bio u stanju da pruži otpor dok nije popio tableticu. Moćni Ceronja je odmah primetio da će ta tableta čuda učiniti. Nadajte se da neće biti tabletica protiv Rogera

Comment

• Ahh Delpo glumac...
        Kad onoliki covek krene da se vuce oklembesenih ramena..ne moze niko ostati ravnodusan..kao da se sva nesreca srucila na njegova... doduse jaka... pleca.
        Ehh Time, Time...

tt sa A5 u inat Mi6
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Al je Andy pokvario sve. Mogao je odustati prije zrijeba. Anderson-Busta polufinale. A ovamo Roger, Rafa i Glumac.

A od Kepeca sam ocekivao vise. Nije mi jasno kako je ovako lagano izgubio.

Comment

• [emoji23] [emoji23]

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Danas kisa, tako da ce se najverovatnije svi mecevi igrati pod krovom
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Super
                Je l' i dalje važi da su Delpo i Federer poslednji meč dana?
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                  Super
                  Jeste
                  Ne znam da li ću uspeti odgledati , a baš me zanima kakav će biti meč.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                    Super
                    Ne znam sto ne bi vazilo

Ove godine im se krov bas isplatio, pitanje dokle bi sad stigli sa turnirom
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Loše sam formulisala pitanje...tek sada videh...Zato što sam sinoć negde u prolazu uhvatila da su oni poslednji a nisam bila sigurna da sam dobro čula...
                      Krov su davno trebali da urade ali bolje ikada nego nikada
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Comment

• Posle ovog USO-a jasno je da ce plavušani sa duzom kosom da doniniraju tenisom.
                          sloboda ili ništa

Comment

• Moram snimak da odgledam.
                            A sta je bilo tacno sa Delpom u mecu protiv Tima, mislim protiv cega je pio carobne pilulice?

I danas samo zene, jel da?
                            Pih kakva steta sto Venus ide na Stivens...
                            Kiz ocekivano.
                            sigpic

Comment

• Volim Maestra Lynch-a i njegove bolesne umotvorine. Propustio ni jednu epizodu nastavka kultnog Twin Peaksa nisam.. Ali sto volim ove epizode ucutkivanja 20000 razjarenih kompleksasa e to tek ne mogu da vam opisem. Nek neko objavi u koliko sati daju reprizu da znam u kad pivo da stavim da se 'ladi i kokice da se kokaju..
                              --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Federer ne samo sto je GOAT vec je verovatno najintelegentiji igrac svih vremena, zato i ovoliko dugo traje. RG propusta jer zna da nema sanse da ga osvoji. Nocas mudar takticki poraz iako je mogao da dobije Delpa da je hteo ali zasto da se muci kada i sam zna da ne moze preko Nadala u ovakvom stanju i formi. Respect za to.
                                "Osećao sam da nema mesta u polufinalu za mene i, iskreno, on će imati veće šanse od mene da pobedi Rafu. Moja trenutna forma nije dovoljna da se osvoji ovaj turnir. Bolje je što sam ispao jer će neko drugi imati priliku da odigra dobro"

Comment

Working...
                                X