Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ubise me ispiti, slabo se sta gleda, ali Rafa u ovoj garnituri ako ne uzme ovaj USO za mene je mrtav covjek

Kakva domonacija Amerikankinja u zenskom djelu huhuhu
    Last edited by Mrkela; 07-09-17, 09:53.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
      Federer ne samo sto je GOAT vec je verovatno najintelegentiji igrac svih vremena, zato i ovoliko dugo traje. RG propusta jer zna da nema sanse da ga osvoji. Nocas mudar takticki poraz iako je mogao da dobije Delpa da je hteo ali zasto da se muci kada i sam zna da ne moze preko Nadala u ovakvom stanju i formi. Respect za to.
      "Osećao sam da nema mesta u polufinalu za mene i, iskreno, on će imati veće šanse od mene da pobedi Rafu. Moja trenutna forma nije dovoljna da se osvoji ovaj turnir. Bolje je što sam ispao jer će neko drugi imati priliku da odigra dobro"
      1.
      Federer je sigurno GOAT.

2.
      Isto tako, sigurno nije najintiligentniji igrac svih vremena. U protivnom ne bi mogao dati izjavu koju si citirao. Sreca je za njega da su mediji na njegovoj strani. Da je neko drugi ovo izjavio, optuzili bi ga za tankovanje. Ovako ce reci da je da nalazi izgovor za poraz.

3.
      Svi oni izbjegavaju protivnike ako im tako odgovara. I svi oni biraju turnire na kojima ce da igraju. Mogucnost pobjede je vazan kriterijum u tom izboru.

PS
      Volio bih da Delpo osvoji i pored toga sto je glumac. (Mnogi od vas to tek sada primijetili. Ne cudi, sarmantan je i kad glumi.) Ako Delpo ispadne, onda bih volio da Anderson osvoji. Naravno, treba da se cudo desi da ovo ne uzme Nadal. On ne propusta ovakve prilike.
      Last edited by NI; 07-09-17, 10:08.

Comment

• Vidi ga NI je ziv, trebao je Fed da izgubi da bi se on javio, ali makar se javio

A moras da procitas celu izjavu, a ne samo deo da bi ga optuzio za tankovanje
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Vidi ga NI je ziv, trebao je Fed da izgubi da bi se on javio, ali makar se javio

A moras da procitas celu izjavu, a ne samo deo da bi ga optuzio za tankovanje
          Hvala na brizi. Ako ponovo pocne pravi tenis, nadam se na AO, bicu aktivniji.

Cuo sam cijelu izjavu, ali to je nebitno za ono sto ja pricam. Neprijateljski nastrojeni novinari uvijek vade iz konteksta. Srecom za Federera, nema takvih kad je on u pitanju. A kako bi ih bilo kad bi morali da se suoce sa tobom.

Comment

• E moj NI, budi iskren i reci vratices se kad se vrati Djokovic, a ne ovako.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• E moj NI - budi iskren a ne ovako!!!
              A ona ne shvata da ce kada se Novak vrati i Marej da se vrati i Vavrinka da se vrati i jos neki ce da se vrate i kvalitet tenisa ce svakako biti na visem nivou. Sta ces, ne razume pravu strast za kvalitetnom teniskom utakmicom, sa izrazito jakom konkurencijom i neizvesnoscu do poslednjeg poena....
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ne, ako volis tenis onda gledas i kad se igra los i kad se igra odlican i kad igra tvoj ljubimac i kad ne igra...
                Ovako je jasno da NI ne voli tenis, nego je samo navijac Djokovica

sigpic

with experience.

Comment

• Tenis je na ovom USO propas' [emoji3]

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    2.Isto tako, sigurno nije najintiligentniji igrac svih vremena. U protivnom ne bi mogao dati izjavu koju si citirao. Sreca je za njega da su mediji na njegovoj strani. Da je neko drugi ovo izjavio, optuzili bi ga za tankovanje. Ovako ce reci da je da nalazi izgovor za poraz.
                    Rekao sam verovatno najintelegentiji igrac, po meni naravno. Ti imas drugacije misljenje? Ok. A sto se tice izjave vise cenim iskrenost nego foliranje. Ja mu nista ne zameram na izjavi.
                    NI je ovde najveci navijac Novaka pa me ne cudi sto ne prati ovaj US open ali gde su Niki i Stefko sad kad Nadal dominira.

Comment

• Otkud vama uopste da Ni ne prati USO, mozda samo ne pise na forumu, vidite da prati.
                      sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by mark it zero View Post
                        Otkud vama uopste da Ni ne prati USO, mozda samo ne pise na forumu, vidite da prati.
                        Naravno da pratim, iako ne tako pomno. A kvaliteta tenisa je... Nema Novaka, Marija, Vavrinke, Nisikorija... Rubljov, Zverev, Kirjos, pa i Tim... nisu jos u potpunosti stasali. Conga, Ferer, Monfis... su debelo prosli zenit.

Federer je u losoj form, razmljivo kad se zna da je bio povrijedjen. Rafa je podnosljivoj formi ali nista specijalno.

Hodajuca bolnica, tako je Bojana nazvala Delpa poslije njegovog treceg ovogodisnjeg poraza od Novaka, bez BH ali sa velikim srcem prijeti da konacno uzme jos jedan slem. Anderson, ni sam ne zna kako, je docekao svoj trenutak. A prostor se nasao i za Karena-Bustu u odnosu na koga je Dimitrov uvijek izgledao kao neko ko je ispunio ocekivanja.

Sve u svemu zalosno i prezalosno.

@skeptik

I ja volim iskrenost. Ali to je luksuz koji samo Federer moze priustiti sebi.

@bojana

Da, ja sam velik navijac Novaka. Ali priznaces da poslije njegovog nivoa od jeseni 2014. do proljeca 2016. ovo izgleda ne kao druga nego kao treca liga.
                        Last edited by NI; 07-09-17, 11:11.

Comment

• Kako ne pratim, pratim itekako

Ne stignem da napisem nista, inace pratim bez obzira svih odustajanja i nivo tenisa, ali sta je tu je. . .

Ogromna sansa za Rafu da osvoji, e sada ne kazem da ce biti lako protiv Del Potra, ali, mislim da ima potrebni nivo igre.

Comment

• Kakve veze ima to NI?
                            I Fed je igrao mnogo bolji tenis, pa je igrao ocajan, pa je prosle godine pauzirao 6 meseci, ali ja sam uvek pratila tenis.

Verujem da si svestan da on tako vise nece igrati, je l to znaci da vise nikad neces pratiti tenis?

sigpic

with experience.

Comment

• Pobjego je brat ko i u 2013 godine, nece da bude isprasen i na USO. Njegov problem, ovako je dopustio Delpotru da osvoji novu GS titulu. Cestitke svim fanovima Delpotra na drugoj GS tituli.
                              OVAKO

Comment

• Saznali smo dakle kako je deja vu sasvim moguć što je Delpo nedvosmisleno dokazao onim riternom na 4-6 u tb-u 3. seta.
                                Potom smo još saznali da uprkos višedecijskon stažu u praćenju Ni u stvari ne voli tenis
                                Last edited by pecaros; 07-09-17, 11:55.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X