Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by PRINCIP View Post
    To sto se kasnilo sa postavljanjem parova je tvoj propust, jer za razliku od tvog prethodnika Daleta, ti nisi napisao kada pocinje prva utakmica.
    Za ovo ti je napisao da lažeš jer je napisao kada počinje prva utakmica, a ti kažeš da je on kriv jer nije stavio.

Comment

Ne mogu advokat i politicar nikada da budu isto. Dok jedan mora da zasniva pricu na cinjenicima, drugi se bazira na demagogiji.
      Ne znam o čemu se raspravljate, samo mi je bold zapao za oko (a nije trn hehe), najbolji iz te fele izvrću činjenice do željene poente i pritom se često desi da se udalje od istine a samim tim i pravičnosti, pa se po tome i ne razlikuju od onoga što rade političari.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Nisam nigde rekla da se svaki nehat kaznjava...ali ovaj tvoj je za kaznjavanje...tj prihvatanje odgovornosti.

I evo tvoje demagogije...naravno da nisu ljudi neposteno tipovali...nego ti postavio parove.

Ja da sam htela ovo da radim...mozda bih radila...a cim covek ukaze na nepravilnost..sledi ako sam ti trn u oku evo ti radi bolje. Pateticno.

tt
        Eno ti kronos, on i ovako banuje za svakakve gluposti, pa neka me banuje na onoliko dana koliko mu ti kazes, i ja to prihvatam. Prihvatam i da napustim ligu ako ti se vise svidja taj vid kazne. Ali nemoj da me teras da kaznjavam druge ljude zbog svog propusta jer to nije ni smekerski, a ni pravedno prema njima.

Comment

Eno ti kronos, on i ovako banuje za svakakve gluposti, pa neka me banuje na onoliko dana koliko mu ti kazes, i ja to prihvatam. Prihvatam i da napustim ligu ako ti se vise svidja taj vid kazne. Ali nemoj da me teras da kaznjavam druge ljude zbog svog propusta jer to nije ni smekerski, a ni pravedno prema njima.
          Ajd ne lupaj zivota ti!
          I ne posipaj se vestackim pepelom (nema tako nesto jel da? )... da napustis ligu...ufff srce...
          Nikoga ne kaznjavas...mec nije odigran, nevreme bilo u Beogradu i cao.
          A ja necu da igram..ako tako mislis da ces da nas pobedis ili preteknes...eto ti uzvaj!
          Za mnogo manje se dizala dreka na ovom forumu...ovo je nedopustivo i jos svaljujes od pocetka krivicu na druge.

tt
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
            Za ovo ti je napisao da lažeš jer je napisao kada počinje prva utakmica, a ti kažeš da je on kriv jer nije stavio.
            Verovatno je editovao post.

Originally posted by dekkard View Post
            Ne znam o čemu se raspravljate, samo mi je bold zapao za oko (a nije trn hehe), najbolji iz te fele izvrću činjenice do željene poente i pritom se često desi da se udalje od istine a samim tim i pravičnosti, pa se po tome i ne razlikuju od onoga što rade političari.
            Sustinska je razlika, ali nije ovo tema za tu polemiku.

Comment

• Ko je editovao post? Noto sa vremenom pocetka prvog meca?
              Nije editovao. Jer ja uvek upozoravam Erika na vreme i znam da sam se iznenadila sto sam videla Zvezdu u utorak i zapamtila sam 18h.

tt
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

Ajd ne lupaj zivota ti!
                I ne posipaj se vestackim pepelom (nema tako nesto jel da? )... da napustis ligu...ufff srce...
                Nikoga ne kaznjavas...mec nije odigran, nevreme bilo u Beogradu i cao.
                A ja necu da igram..ako tako mislis da ces da nas pobedis ili preteknes...eto ti uzvaj!
                Za mnogo manje se dizala dreka na ovom forumu...ovo je nedopustivo i jos svaljujes od pocetka krivicu na druge.

tt
                E jeste, bas je realno da vas preteknemo na -8. Reci ti Bed Bojsima da mec nije odigran kada su na njega skupili 4 boda. Ili Fiksnom koji me je ceo dan ubedjivao da igram remi na Zvezdu, a ja u inat nisam pristao jer on nije hteo da igra na pobedu Juventusa . Nije uredu to sto radis, ni prema Eriku, ni prema meni. I ti ne ukazujes na propust, nego pretis.
                Originally posted by miloolja View Post
                Ko je editovao post? Noto sa vremenom pocetka prvog meca?
                Nije editovao. Jer ja uvek upozoravam Erika na vreme i znam da sam se iznenadila sto sam videla Zvezdu u utorak i zapamtila sam 18h.

tt
                Pa eto, da si i druge upozoravala kao Erika, ovo se ne bi dogodilo , ali bi parovi ostali identicni.

Comment

• Ja da ukazujem na propuste, a ti okrivljujes druge za svoje greske...eto i ja sam kriva.

Nisam zavrsila malo pre...naravno da ne mozete da nas preteknete...ali daj sta das... pobeda je pobeda...ne ide da te opet pobedim...mislim stvarno tvoj ego ne bi izdrzao... satisfakcija mala, a taman se bas zgodno pogodilo sve bez obzira sto si parove postavio kod sebe jos dan ranije.
                  Vazi. Uzivaj.

tt
                  sigpic

Comment

Ja da ukazujem na propuste, a ti okrivljujes druge za svoje greske...eto i ja sam kriva.

Nisam zavrsila malo pre...naravno da ne mozete da nas preteknete...ali daj sta das... pobeda je pobeda...ne ide da te opet pobedim...mislim stvarno tvoj ego ne bi izdrzao... satisfakcija mala, a taman se bas zgodno pogodilo sve bez obzira sto si parove postavio kod sebe jos dan ranije.
                    Vazi. Uzivaj.

tt
                    Tako je, Olja. To je moj nacin da nahranim svoj ego. Bravo. Provalila si me.

Comment

• Moracu na ovaj sveti dan da se solidarisem sa partnerkom piromankom i da se slozim sa prekidom daljeg ucestvovanja naseg tima u ovoj farsi.
                      sigpic

Comment

• Bzv je i bilo da se sistem postavljanja ko protiv koga igra mijenja sad kad smo ligaški dio priveli kraju. Da je prvi dio sezone pa ajde, ali mi smo evo 26 kola odigrali tako što Manda šalje raspored i mogli smo tako i da završimo.
                        sigpic

Comment

• ma hajde de, kaze princoni provalio je s kim igra sljedece kolo al to nije nikad iskoristavo jer je tipovao ranije, pa onda u cemu je problem a da ne pricam da mu ta teoriji niti ne pije vodu u PO
                          Last edited by Mrkela; 14-02-18, 18:39.

Comment

• Dok nisu počeli mečevi, tj upravo počinju, samo jedno kratko obaveštenjce, da ne bude posle vidi ovu sada se setila.

Danas sam malo impulsivno reagovala, oko napuštanja igrice, vidim sada da se i partner povukao za mnom... što nije u redu nikako i ne dopada mi se uopšte, nismo mi stigli dovde tuđom zaslugom nego samo svojom i neću da vam pružim to zadovoljstvo da nas preteknete. Odjavljujem se sa ovih ćaskanja, i zezanja, nema smisla nikakvog, radite šta znate, postavljajte parove i tipove kada hoćete, dostavljaću mu svoje, on neka ih postavlja ili obrnuto na kraju... to i nije bitno.

I drugi put kada vam zafali neki bod, slobodno pitajte.
                            sigpic

Comment

• S kim Dale igra?
                              UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Originally posted by Tarantula View Post
                                S kim Dale igra?
                                J.C Cole mislim da je Noto postovao umesto njega ,ako sam nesto pogresno sracunao kazi

Comment

Working...
                                X