Originally posted by madrid
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mark it zero View PostZola, brate moj Liverpulski napaceni, duboko sam razocaran sto si ucinio Olji da vidi svoj tim pored broja 1 na tabeli.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostZola, brate moj Liverpulski napaceni, duboko sam razocaran sto si ucinio Olji da vidi svoj tim pored broja 1 na tabeli.
Bolje sad prvi, a na kraju ispod crte.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by mark it zero View Posthahahahah, uzivaj do petka.
Meni se cini da si se jedino ti utripovao, i to lose. Sale se ljudi, zanimljivije je tako.
Bravo!!!
Ja stvarno ne znam kako neki ljudi ne vide da ja zezanje u pitanju, ovi komentari sitnih provokacija ili ono busanje u grudi. Isto kao prica o coachingu u suicideu virtuelnim zrebeovima i ostalo. Zamisljam sta bi Tarantula tek napisao o Vladanovim komentarima tamo ili notovim.Last edited by colchonero; 25-09-17, 11:57.
Comment
-
Meni je apsolutno nebitno dal igram u milione u nista ili u zvaku,a to da nije bitno sve zavisi od karaktera...
Srcea tesko, ima je, al se iznivelise,kvalitet i znanje presudi na kraju...a naravno kome ne ide trazi ce opravdanje za neuspeh i relativizovati situaciju,kao i u svemu u zivotu...ne svi ,al vecina hoce takav nam je mentalitet
Comment
-
Mileticu verujem,da ovo igra iz ciste razonode i fantazi mislim da ga mnogo ne dotice,za ove druge ucesnike nisam siguran...ima jos par koje mislim da im je svejedno vecini nije ...
Nego Mileticu znaci i kockas se ...ima li uspeha,daj fiks neki
Comment
-
Kad je bila LŠ, bio sam nešto dokon i ušao sam na h2h i pogledao šta ste otprilike svi generalno igrali u sredu i odlučuo da sastavim jedan tiket iz toga. Čisto iz zezanja na sitno. Nisam hteo fikseve da igram, već sam izvukao samo golove.
Inače, tiket je prošao već oko 60og minuta.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Reise View PostZola kapitalista, eksploatiše nas, a samo on zadržava plodove našeg mukotrpnog rada.Gde drugo naći 36 različitih tipovanja a da to nije zadimljena kladionica u kojoj tuku one mučene tipke po ceo dan.
Koga ne mrzi, nek proba s vremena na vreme. Može da bude zabavno...ako očekivanja nisu prevelika..i ako se odigra na sitno.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment