Bice izbaceni nakon sto pocne prva utakmica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
HvalaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Al me hoce danas i sam sam se iznenadio. Obicno Mara pogadja tacne rezultate kod nas (2 boda vredno), a ja samo tacan zavrsetak(1 bod), samo da se ovako nastavi. U 3 meca imam 2 tacna rezultata i pogodjeno nereseno WBA i West Hama znaci 5 bodova, jos je i Mara pogodila pobedu Schalkea to je jos 1 bod znaci 6 bodova. Imamo lepih 6-2 posle 3 utakmice, jos kada bi Mara ubola Borusija u nastavku dana, sutra ne bi morao ni da strepim.Last edited by colchonero; 16-09-17, 18:04.
Comment
-
Ako sve ostane ovako trebalo bi da bude 7-5 za nas posle prvog dana.
Jel tako Vesko?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Betis... noge im se pozlatile
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nesto slicno smo i nata i ja odradili. Sabili Salke i Betis po tri boda (jedan pogodak i jedan tacan rez) i jos samo ubo nata pobednika Njuku. Ali zato i Lajpcig i Vest Hem po nula bodova. Na WH na primer jedan igra keca, drugi dvojku bude iks A Lajpcig naravno obojica kecinu - tu je popadao pun kurac ljudi danas.Last edited by Sandugp; 16-09-17, 20:45.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Comment