Pali su Namazani vukovi, 11-7, pobjeda velika kao Žervinjovo čelo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska H2H Liga SK - chat, prijave i ostalo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Princoni View PostSteta sto nismo dogurali do dvadeset bodova ali eto prilike vec za vikend
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostTo je potpuno bilo realno da smo imali bar malo srece ili da smo malo vise rizkovali duplajuci rezultate,ali za Gospodu treba da bude neki prosek od 15 poena po kolu ,ako ne bude odlozenih...nek drugi jure rekorde mi postvaljmo standarde i osvajamo titule...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostSteta sto nismo dogurali do dvadeset bodova ali eto prilike vec za vikendŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostSad sam tek video rezultate pa samo da cestitam Olji i Eriku na zasluzenoj pobedi. I naravno vidimo se u revansu.
Al ko ce drugi nego tvoj
Bice zestko gostovanje i sada smo kroz iglene usi dobili...al otom-potom
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostTo je potpuno bilo realno da smo imali bar malo srece ili da smo malo vise rizkovali duplajuci rezultate,ali za Gospodu treba da bude neki prosek od 15 poena po kolu ,ako ne bude odlozenih...nek drugi jure rekorde mi postvaljmo standarde i osvajamo titule...
Originally posted by Sandugp View PostTo za 15 poena u proseku samo u koliko igraju sa tobom. Dok im se ti nisi prikljucio 8 nisu mogli da prebace
Originally posted by Marija81 View PostTo samo Crveno beli mogu
Comment
-
Vidim ja sve cekam tabelu da nas vidim iznad crte,al nista stoji,vrv cekaju ponedeljak u nadi da cemo pasti...
A sto se tice rekorda ,cilj Gospode je da se ustali na nakih 15 poena...sa egzibicijama u jurcanjem za rekordima moze jedno 5 kola pred kraj kod Gospoda obezbede prva 2 mesta...
@madrid...izgleda da si prepustio Mari masti na volju ,kad krene da tipuje
Comment
-
Nismo se konsultovali ovo kolo, usli smo bez taktike, jbg nisam stigao, ovih dana nisam skoro ni bio na forumu, u cetvrtak bio na utakmici, petak obaveze, uzdam se u srecu i Maru. Ona ce nam doneti ili bitnu pobedu ili propast u ovom kolu.Last edited by colchonero; 16-09-17, 12:22.
Comment
Comment