Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepo muško nek' se zove Duško
Collapse
X
-
Ucim ucim, mada kada vidim koliko vi samo ucite i radite po tom pitanju, skontam - jos vam samo ja falim!
Tako da samo ono sto te cini srecnim nastavi da radis. Ako je lepo tebi - meni je jos lepse.
Cak cu jednu pesmu da ti napisem i posvetim ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Teretana horor nikako da vežem pola godine, sve po par meseci, pre sam bio redovan. Sad sam ostao na 185cm 96kg, ima tu viška ali sam u stilu vaterpolista, ne preterano nabildovan bilderski koliko su mi ledja ogromna.
Ja se brxo doteram a teretana je dobra za devojke. Ono imaš više samopouzdanja...
Comment
-
Originally posted by Samuraj View PostZasto nema zena na ovoj temi? Da od njih cujemo neki savjet.
Možda ih je sramota da kažu što im je važno kod muškaraca. Fine su ovo đevojke, stidljive.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostTeretana horor nikako da vežem pola godine, sve po par meseci, pre sam bio redovan. Sad sam ostao na 185cm 96kg, ima tu viška ali sam u stilu vaterpolista, ne preterano nabildovan bilderski koliko su mi ledja ogromna.
Ja se brxo doteram a teretana je dobra za devojke. Ono imaš više samopouzdanja...
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostPogotovo ako ima neko otrembešeno dupe i spojlere kao šlaufe za vodu
Comment
-
Ljudi, ako već postoji ova tema, ajde gledajte da postavljate ono zbog čega je tema i otvorena.
Za sve ovo ostalo što ste pisali služi Pričaonica, ne zatrpavajte bezveze ovde.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostI evo da se prisetimo kako je Klint nekada izgledao a važio je za najboljeg frajera Holivuda.
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Muž Seke Aleksić - i široka ramena i trbušnjaci. Nosi skupa odijela, dobro mu stoje.
(meni on nekako izgleda 'prazno')
Maro jel ti on privlačan?
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment