Fiksni je jedno vrijeme bio na ekserima i sintelanu. Tada je znao pisati po forumu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepo muško nek' se zove Duško
Collapse
X
-
-
Moja sestra radi u kladionici, kod nje imaju samo slot aparati i od skoro rulet. Kaze da je jedan dan neki lik(gastarbajter iz Svajcarske), do 6 ujutru igrao slotove, aparate, iako im je radno vreme do 1, i uzeo 750 000. Sto je najjace tom njenom kolegi koji je radio tada nije dao ni 100 dinara. Sledeceg dana otisao u drugu kockarnicu i izgubio sve to sto ej uzeo, pa onda posle 2 dana dosao opet i ponovo uzeo 500 000. Ali kaze ima para pa ga bas briga.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ma rulet moze da bude pakao,moj drug igrao al ne u te iznose,al bas navuceno,ja probao jedno pola sata sat al nekako mi lepsa kladionica,mada njegov drug radi ovo sto @bice kuca ide i na crtu,na velike iznose
Al realno poroci su mnogo lepi svi,al zeznuti,ja kazem ne pusim al vidim ovi sto puse koje to uzivanje pa jos uz alkohol,ili ujutru koja kriza dok se ne povuce par cigara i digne nivo nikotina
Comment
-
Spavao sam i budio se na ruletu. Mada za isti nisam seo otkad sam zavrsio srednju. Nikad neke ozboljne pare nisam izgubio, igrao sam cisto iz zabave.
Problem sa kockom je sto ljudi misle da su najpametniji, pa kad nesto pogode, misle da je to zato sto su pametni i ne postoji trunka sanse da oni priznaju ili samo pomisle na to da je ipak sreca i nista drugo osim srece u pitanju.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostSpavao sam i budio se na ruletu. Mada za isti nisam seo otkad sam zavrsio srednju. Nikad neke ozboljne pare nisam izgubio, igrao sam cisto iz zabave.
Problem sa kockom je sto ljudi misle da su najpametniji, pa kad nesto pogode, misle da je to zato sto su pametni i ne postoji trunka sanse da oni priznaju ili samo pomisle na to da je ipak sreca i nista drugo osim srece u pitanju.sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostSto bi rekao jedan moj drugar: "Najgore je kad pomislis da znas."Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment