Gojko Kutinja zove Moreno nekoliko puta, Manea Sane..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Igramo na gol više, a onda mašimo 100% šanse i zicere. Nije ni čudo da ne možemo da dobijamo tekme.
Staridz je bio neko na koga si pre mogao da se osloniš u 100% šansama. Bukvalno da znaš da u 75% daje gol. Sad ni prazan gol nisam siguran da može da metne.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostEriksena jesmo, ali Lanzinija nismo. Pa ni Eriksen nije bolji igrac od Kutinja, ali igra u boljem timu.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Lanzini je dostupna zamena za smesne pare koja bi zamenila Kutinja, jer u liniji Kutinja i ispred ima ko da igra, a iza nema, pa se za kusur to moglo zakrpiti, sto je svakako vise vrednosti u bodovima i balansu tima. Ali to sto vas harizma hipster kaze da ima dobre stopere i da nema jos 5 boljih na trzistu - nemam sta da dodam na to.
Comment
-
Originally posted by Abel View PostLol za ovo drugo.
Lanzini je dostupna zamena za smesne pare koja bi zamenila Kutinja, jer u liniji Kutinja i ispred ima ko da igra, a iza nema, pa se za kusur to moglo zakrpiti, sto je svakako vise vrednosti u bodovima i balansu tima. Ali to sto vas harizma hipster kaze da ima dobre stopere i da nema jos 5 boljih na trzistu - nemam sta da dodam na to.
Comment
-
-
Originally posted by Abel View PostZato sto je Barsa davala toliko para da se ne zna jesu li ludji oni koji nude ili vi koji ne prihvatate.
Comment
-
Originally posted by mark it zero View PostNismo, o tom ppredjenju bi se dalo diskutovati, ali ovo sa Sigursonom je bilo sramno.
Comment
-
Dzabe pare od 5 Kutinja kad Flop ne popunjava ono sto treba, niti doteruje balans taktikom. Recimo, Silva moze za onim Watfordovim balvanima da igra tvrdo i da zategne Hull za dve utakmice.
Nista, kasnije me prozivajte kad napunite Watford da sam rekao da je Watford bolji tim.
Comment
-
Originally posted by Abel View PostDzabe pare od 5 Kutinja kad Flop ne popunjava ono sto treba, niti doteruje balans taktikom. Recimo, Silva moze za onim Watfordovim balvanima da igra tvrdo i da zategne Hull za dve utakmice.
Nista, kasnije me prozivajte kad napunite Watford da sam rekao da je Watford bolji tim.
Comment
-
-
Originally posted by Abel View PostNe, vi pricate o direktnom poredjenju igraca, a ja sam letos pisao o zamena za Kutinja + distribucija para na ostale slabe tacke (dmf destroyer, cb).
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Abel View PostNe, vi pricate o direktnom poredjenju igraca, a ja sam letos pisao o zamena za Kutinja + distribucija para na ostale slabe tacke (dmf destroyer, cb).
Comment
Comment