Po meni najvecu sirinu igracku,ali kavalitetnu imaju Siti i Spursi...ali licno mislim da Poketino za kog mislim da je dobar trener,al fali mu harizma za trofeje,nekako da digne tim kad nece kad Kejn pogadja precke i sl,da digne publiku ko Simeone ,da recimo ima energiju Contea i Klopa ili Murinja stavio bih da moze do titule,ovako TOP4,al tesko trofeji...O Pepu i dalje mislim isto to sto ima timcnu ,ima ovde dosta ekipa da se spotaknes i nekao mi MU pobede deluju sigurniji i jednostavno nema trika da Pep dobije Murinja...LFC mislio sam da se Klop uozbiljo i da ce dovesti stopere bar ove godine al jok,licno najvise volim da gledam LFC tekme,al ne moze nacin na koji igra da donese PL,ja ne znam jel kupio ikad ozbiljnog stopera u svojoj karijeri,jedino je Subotica poveo sa sobom u Dortmund iz Majnca,tad je Subotic vazio za TOP DC...al da ume da organizuje napadacki fudbal ume mozda i najbolje na svetu
A CFC trebalo bi nesto uzeme u januaru,evo sta se desi kad se povredi Morata...i nesto na DL ako je moguce,Siti ima dovljno,mada ne sumnja da ce kupiti jos, MU ce se vratiti Ibra,samo da ne bude kikseva na malim mecevima da ih tako nazovem,ostao je jos jedan top mec 5 novembra i gostovanje LFC gde je dovoljan bod po meni sto nece biti problem,al treba sve male dobiti...bice to ove sezone znacajno a tu mi MU deluje do sad najsigurnije,a ako MU napravi prednost makar od 5 poena do januara niko Moua nece stici
A CFC trebalo bi nesto uzeme u januaru,evo sta se desi kad se povredi Morata...i nesto na DL ako je moguce,Siti ima dovljno,mada ne sumnja da ce kupiti jos, MU ce se vratiti Ibra,samo da ne bude kikseva na malim mecevima da ih tako nazovem,ostao je jos jedan top mec 5 novembra i gostovanje LFC gde je dovoljan bod po meni sto nece biti problem,al treba sve male dobiti...bice to ove sezone znacajno a tu mi MU deluje do sad najsigurnije,a ako MU napravi prednost makar od 5 poena do januara niko Moua nece stici
Comment