Poco poslao iz svog Udina u svoj Watford Karnezisa na pozajmicu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ser Gagi View PostA sta kao Lemar je sposoban da zameni Sanceza?
Na sta si spao Vengere, pusti i Sanceza sa smesne pare u Sitiju i daj im titulu.
Sancez je lagano u TOP3 igrace u PL, Lemar ako dodje nece biti ni u 10, ma ni 50% kvaliteta kao Aleksis.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNisi gledao Lemara nikad, ako ovako nesto kazes. Momak je nenromalan igrac, a tako mlad.
Pa ja sam u temi Junajteda pisao da zelim Lemara i Mareza ispred Perisica uvek. Ali uzeti Lemara da zameni Sanceza je smesno, i na tome cu stati.
Comment
-
Prodas Vokera za 50 i dovedes Orijea za 25Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostProdas Vokera za 50 i dovedes Orijea za 25
Aurier koliko god udaren u glavu, najjaci desni bek trenutno kojeg sam gledao u posljednjih par godina.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment