Originally posted by kendrik
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, žalbe i ostale zamerke
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by canarian View PostDa vidimo taj prijavljen post u kome nije bilo ni "T od trolovanja":
Sta znaci recenica "nismo jaci u ovom trenutku od Partizana" nego podmuklo i uvijeno nastavljanje jedne te iste price. Kako nismo jaci, jer su oni dobili Bilbao, a mi slabi Makabi? Jer imaju isti budzet dok nama jadnima niko nista ne da? Jer je Goss na tri godine kostao vise od Rocha na jednu?
Vi ne znate da radite svoj posao i to je cinjenica. Zasto niste objavili da je banovan Valter, da je Jimmi banovan (pise banned kod njega)? Ajde, to je sitnica, samo ne mala (protiv sam tajnog banovanja), zar niste lepo mogli da primite report ka znanju i da kazete "ok, zasad je u redu, ali videcemo da li se prica ponavlja". Jer je vasa duznost da pratite problematicne upise i da jedan i preskocite, drugi opomenete, treci vec brisete, cetvrti banujete.
A mozda je vama sasvim u redu da "svako ima svoje misljenje" i drvi jednu te istu pricu neuspesno uvijenu u post o ABA ligi (gde je Zvezda od 2.-8. mesta)? Nije problem ni da se prica o budzetima klubova i politici, Covicu, Vujosevicu, samo na nekoj novoj temi. Problem je nacin na koji se prica o tome, to je bio problem i na starom forumu, samo ovde nema crnih Valtera pa sve izgleda komicnije.
Za ostalo : vidite to izmedju sebe , komsije - po mogucstvu na PP. Za javno prepucavanje imate gore Pravilnik i kazne u njemu - pa vidite."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostBold 1: Dje nestade Cedevita?
Za ostalo : vidite to izmedju sebe , komsije - po mogucstvu na PP. Za javno prepucavanje imate gore Pravilnik i kazne u njemu - pa vidite.
Za prepucavanje se obrati kendriku i Valteru. Ja sa tim nemam nikakve veze, nisam se na ovoj temi prepucavao ni sa kim.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Pokušaću da ti objasnim ukratko i vrlo plastično:
Dođeš, baciš kosku i odeš (na drugi forum).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Apsolutno nisi "persona non grata) nepoželjan, samo moraš malo da odgovornije pišeš... a ja želim da vidim više tvojih upisa na dnevnom nivou a ne jednom sedmično.
Kada nešto postavljaš podupreš dokazom, ako je pretpostavka, napišeš "mislim, možda, nije provereno, priča se" ...a ne Pera je naš, dobro došao Pero i onda nakon 10'uj pike ne važi, malo sam se zekio..."bilo bi suviše dobro da je tako"...
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ovde pravila nisu na istom nivou kao na drugom forumu, strozija su. Mozes dobiti 7 dana ako napises da se Partizan ionako ne bi usrecio Rakicevicem na temi KK Partizan.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostOvde pravila nisu na istom nivou kao na drugom forumu, strozija su. Mozes dobiti 7 dana ako napises da se Partizan ionako ne bi usrecio Rakicevicem na temi KK Partizan.
"We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostZašto se postovi brišu bez ikakvog razloga?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Tu si mislio na smešnu organizaciju FIBA ali nisi pomislio da time vređaš druge naše košarkaše koji će nastupati za repku u kvalifikacijama & takmičenjima. Meni se tako čini, možda i grešim.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment