Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by taliesin View Post
    I opasno se usrecili s njim.
    ovo je bila vise ilustracija da to nisu cifre koje su naucna fantastika a ne kvalitet igraca. pri tom je low igrac sa ozbiljnom reputacijom koji je bio 11. pik na draftu!

Originally posted by Knipex® View Post
    Ako sam te dobro razumeo logika ti je ako ne možeš da budeš konkurentan sa novcem sa najboljim timovima Evrope ne treba ni da igraš? LoL, pa eto prošle godine tim nije bio nešto skuplji pa smo za jedno mesto u zadnjem kolu ispušili za plej of, odnosno top 8. Na drugu stranu što naš klub trenutno živi od evrolige i da je ne igra verovatno bi gledao sličnu ekipu kao što je trenutno ima Partizan.
    naravno da to nije logika, ali pre ili kasnije ce ispostaviti da je tako. jednsotavno EL ce najuriti timove koji krpe kraj s krajem. na kraju krajeva postoji i neki minimalan budzet koji se mora ispuniti. jebace se EL i za navijace i za atmosferu i za talentovani sastav ako mi njima ne pravimo lovu

Originally posted by Laza Kacanski View Post
    A Rajs[emoji23]
    bio sam juce na utakmici i rajs sem sto je jednom isparirao antetukombu na niskom postu !? nije pokazao nista. sutno par trojki preko ruke, imao jedan asist za vucevica koji ovaj nije uhvatio. ivanovic odigrao odlicnu utakmicu

Originally posted by Šarac View Post
    Nemoj molim te shvatiti ovu repliku kao merenje patke sa komsijama ali dostupnost izvorima novca tada za KKP i nama danas su neuporedive. Na Rts su se vrtele spotovi sa pulom sponzora, gledanost RTSa tada i gledanost kablovskog kanala SK je neuporedivo. Politicka simpatija i podrska za KKP u odnosu na KKCz danas no comment. Da ne pricamo o vrednosti nba ugovora kako najplacenijih do ruki minimuma tada i sada . Lo za 550,000 usd je pandam da danas KKCz dovede igraca iz Nba na blizu 800,000 usd. To se u Covic eri nece nikada desiti sta god se desilo sa finansijama. O standardu gradjana tada i sada koji su i konzumenti tog istog proizvoda a zove se kosarka u Srbiji je isto svemirskim godinama daleko sem za one gradjane kome su tv prijemnici zakucani za program PINK i preplaceni na dezInformer.
    Realnost je ono sto je godinama unazad, 400,000 usd je maximum sto KKCz moze da plati, do sada su samo par igraca probili tu maximalnu cifru u vidu Marcusa i Kvinsija.
    Jedan Stimac nece da potpise jos ugovor dok ne dobije ugovor na pljuc od milionceta za godinu, a kod nas je igrao za malo vise od 200,000 eur.
    Marko Simonovic u 31 godini zivota je ubo dvogodisnji ugovor od blizu milion po sezoni, a ti bi hteo da se mi malo vise otvorimo.Tesko iskreno.
    i sta ti to govori? da kvalitet mora da se plati. obojca su kostali vise ali su zato i pravili razliku. meni se dopada ovaj put koji smo izabrali, ali jednsotavno mislim da tim koliko god bio talentovan mora imati i igraca koji ce doneti instant kvalitet
    Last edited by NateHuffman; 12-08-17, 14:19.

Comment

• Originally posted by Genije10 View Post
      Morate se pomiriti da u EL ove sezone bice lose za Zvezdu. Cilj je ABA
      Da bi bili sigurni za ABA, moramo biti dosta jaci od prvog konkurenta. A kao takvi, to podrazumeva da u Evropi ne budemo kanta za naduvavanje. Niko ne govori o F4, ali ne moze vise jedno bez drugog, ako zelimo da napravimo neki kontinuitet i zdrav sistem. Ne treba se prezaduzivati, ali ni otpisivati takmicenja unapred. Ako tako razmisljamo bolje onda i da ne ucestvujemo. Sto bi reko moj avatar, niko nije bolji dok na terenu to ne pokaze.

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
        ovo je bila vise ilustracija da to nisu cifre koje su naucna fantastika a ne kvalitet igraca. pri tom je low igrac sa ozbiljnom reputacijom koji je bio 11. pik na draftu!

naravno da to nije logika, ali pre ili kasnije ce ispostaviti da je tako. jednsotavno EL ce najuriti timove koji krpe kraj s krajem. na kraju krajeva postoji i neki minimalan budzet koji se mora ispuniti. jebace se EL i za navijace i za atmosferu i za talentovani sastav ako mi njima ne pravimo lovu

i sta ti to govori? da kvalitet mora da se plati. obojca su kostali vise ali su zato i pravili razliku. meni se dopada ovaj put koji smo izabrali, ali jednsotavno mislim da tim koliko god bio talentovan mora imati i igraca koji ce doneti instant kvalitet
        Ali ti i nije garant da ako nekome das te pare koji su nas maximum da je to garant i doprinosa za te pare. U tom rangu od + 300 usd igraca imali smo Sofo,MEKEL;Ryan, pa zasto taj ulozeni novac sa kojim si platio kvalitet nije i adekvatno nagradjen. Sa druge strane si imao dva igraca koji su igrali za 100,000 eur i 120,000 eur na godisnjem nivou koji su prodati obojica za po 1 milion. Jovic je doveden kao treci play Radnickog, bio je rezerva Malini i Capinu, kod nas je dosao na mali ugovor u pocetku, cak ni prve godine nije bio ni senka Jovica od naredne dve sezone. Igraci su samo na igricima koga platis virtuelnim parama garant da ce biti bolji od onih manje placenih. Real life je nesto drugo.
        Sa nasim finansijama je gde je samo cetvrtina para neki fiksni garantovani iznos a 3/4 iskljucivo zavisi od rezultata velika je kocka dati imaginarne i buduce pare u neku skupu zvezdu na papiru.

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
          Naravno da su naucna fantastika za svakog normalnog i odgovornog menadzera. Nesto treba da ti govori da je Partizan takvog igraca platio u trenucima kad su uzimali pare gde god bi pokazali prstom a ipak ih je upravo taj period finansijski ukanalio kao klub. Ovo sto se poslednjih par godina pise o Zvezdinim pojacanjima je cisto ludilo, predlazu se igraci koji su iznad onoga sto mozemo da platimo, kuka se da smo govno od kluba koje ako ne moze normalno da plati igraca ne treba ni da se takmici, a sutra da zaglavinjamo u dugovima isti forumasi bi naricali da je Covic retard koji je ponovo zaduzio klub i da se, uostalom, goni u pizdu materinu.

Iskreno sam mislio da smo nesto naucili iz perioda kad nas je samo ime delilo od gasenja ali ocigledno je da nismo. I dalje se zeli vise od onoga sto se moze, ne uzima se realnost u obzir, ne razmislja se o posledicama, samo ako moze daj sada i odmah a sutra ce valjda neki Marsovac da sleti u letecem tanjiru i vrati dugove. Neka hvala, bolje je da igramo za koliko imamo pa za koliko imamo toliko neka i bude.
          Last edited by taliesin; 12-08-17, 14:43. Reason: fucking typo
          Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

Naravno da su naucna fantastika za svakog normalnog i odgovornog menadzera. Nesto treba da ti govori da je Partizan takvog igraca platio u trenucima kad su uzimali pare gde god bi pokazali prstom a ipak ih je upravo taj period finansijski ukanalio kao klub. Ovo sto se poslednjih par godina pise o Zvezdinim pojacanjima je cisto ludilo, predlazu se igraci koji su iznad onoga sto mozemo da platimo, kuka se da smo govno od kluba koje ako ne moze normalno da plati igraca ne treba ni da se takmici, a sutra da zaglavinjamo u dugovima isti forumasi bi naricali da je Covic retard koji je ponovo zaduzio klub i da se, uostalom, goni u pizdu materinu.

Iskreno sam mislio da smo nesto naucili iz perioda kad nas je samo ime delilo od gasenja ali ocigledno je da nismo. I dalje se zeli vise od onoga sto se moze, ne uzima se realnost u obzir, ne razmislja se o posledicama, samo ako moze daj sada i odmah a sutra ce valjda neki Marsovac da sleti u letecem tanjiru i vrati dugove. Neka hvala, bolje je da igramo za koliko imamo pa za koliko imamo toliko neka i bude.
            Covic ,,Ne pristajem na osrednjost,,[emoji41]

Comment

• Što se ne bi potpisao igrač na dve godine za milion € (500k+500k), posle godinu dana se proda, uzme se obeštećenje od recimo 200k€ i praktično si potrošio na njega 300k€?
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                Što se ne bi potpisao igrač na dve godine za milion € (500k+500k), posle godinu dana se proda, uzme se obeštećenje od recimo 200k€ i praktično si potrošio na njega 300k€?
                U teoriji moguce u praksi mnogo teze.

Comment

Što se ne bi potpisao igrač na dve godine za milion € (500k+500k), posle godinu dana se proda, uzme se obeštećenje od recimo 200k€ i praktično si potrošio na njega 300k€?
                  O tome sam i ja razmisljao, verujem da i u klubu tako rade. Problem je samo ako se igrac povredi ili odigra losu sezonu.

Comment

Ako cemo tako daleko da idemo onda ekonomija drzave u kojoj zivimo ne moze da isfinansira stabilnog evroligasa. Sport je ogledalo drzave a mi se vec dugo propinjemo vise nego sto smo dugacki

Comment

Ako ga ne prodas odakle ces da izrodis tih 700k?

Comment

• Originally posted by Chupa View Post
                        Ako ga ne prodas odakle ces da izrodis tih 700k?
                        Kojih 700, platiš mu regularno 500 prvu godinu, kad ga prodaš uzmeš obeštećenje. Što ga ne bi prodao, ove godine smo prodali 9 igrača, da smo hteli mogli smo i ostatak.
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Sigurnije ti je da uložiš na rulet te pare, crno-crveno...

Comment

• Ja napisah ako ga ne prodas on kaze kad ga prodas

Comment

• Pročitaj do kraja šta sam napisao.

Comment

• Ako ti mislis da ne postoji ni jedan moguci scenario u kome ne uspes da prodas igraca koji po ugovoru ima za sledecu sezonu 500k onda si u pravu. Ja se sa tim ne slazem. Pitam se sto ne prodasmo Milka onda za bar 150k

Comment

Working...
                                X