Ja iskreno mislim da ce ta eventualna cetvorka u mnogome zavisi koliko para ce se puci na dve najvaznije pozicije a to su plej i centar.Tako da ja tu cetvorku ocekujem tamo negde krajem septembra kao i obicno da proberemo od onog sto ostane nesto jeftino na do kraja sezone isl.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Pazi Evropa trpi te PF/C bruisere kao centre. Plus ovaj trend sa small-ball laznim peticama jos pomaze tome. Ne kazem da ce biti lako, u suprotnom bi Zvezda imala startnog centra sada
Trenutno imas gomilu ekipa koji su u istom sosu. Khimki jos nema resenog prvog centra ljudski, PAO ce da gura Vougouikasa (mada ce igrati mnogo vise small ball Singleton-Gist), Brose Radosevica, Malaga Shermadinija, Zalgiris Kavaliuskasa ili Daviesa. Sve su to usiljena resenja, ali nema tako je. Tesko je naci klasicnu peticu a da ti ne bude minus na terenu, sve se razgrabi.
Comment
-
Misli li ko od vas koji pricate o stretch cetvorci o skoku, odbrani, zastiti reketa? Da preformulisem, mislite li da ako dodje Dej ovaj skraceni Francuz moze da zatvori nas reket? Nije kosarka samo postici kos. Dej kad moze i u kontri da zavrsi na obruc on stane i sutne.
Comment
-
Originally posted by Genije10 View PostMisli li ko od vas koji pricate o stretch cetvorci o skoku, odbrani, zastiti reketa? Da preformulisem, mislite li da ako dodje Dej ovaj skraceni Francuz moze da zatvori nas reket? Nije kosarka samo postici kos. Dej kad moze i u kontri da zavrsi na obruc on stane i sutne.
Ne znam kakav je izbor, i da li će se uopšte dovoditi PF, ali Dej bi svakako unapredio ofanzivni potencijal ekipe. Sezonu u Galati ne uzimam kao reper, ono je bio raspad od 1. dana.
Comment
-
Originally posted by Wook View PostFrancuz nije skraćen. Ima brzinu, ručurde i odraz, koji kompenzuju mali manjak visine za C, ali ima dosta nižih od njega koji su glavna opcija na C u EL ekipama.
Comment
-
Originally posted by Genije10 View PostPa ne uzimaj Mitrovica za poredjenje. Ja govorim o igracu tipa Gist koji je spomenut kako nije kompetentan sa Kuzmicem.Naravno ako govorimo o nekim malo ozbiljnijim EL ambicijama. Za ABA ligu tvrdo ispod kosa za vecinu ekipa je i dalje vasiona.
Ja samo samo rekao da bi 4ku doveo na kraju, zavisno od toga sta potpise na 1 i 5. Nadjes igraca da uklopis u sistem, kakav god bio. Na kraju mozes i da sharash postave malo, nije recimo Jovanovic drvo ofanzivno ima i midrange i spolja, a moze i da spusti loptu kad zatreba a igrace 5cu. Promesas malo lineupove, podelis minutazu itd....
Comment
-
Originally posted by Genije10 View PostTacno. Ali da li moze on da zatvori reket Zvezde? Zaboravi epitet skracen. Nije on elitni defanzivac. Moze da postane, ali nije.
Comment
-
Originally posted by Genije10 View PostPa ne uzimaj Mitrovica za poredjenje. Ja govorim o igracu tipa Gist koji je spomenut kako nije kompetentan sa Kuzmicem.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by Wook View PostFrancuz nije skraćen. Ima brzinu, ručurde i odraz, koji kompenzuju mali manjak visine za C, ali ima dosta nižih od njega koji su glavna opcija na C u EL ekipama.
Comment
Comment