Gotivim Alimpija, ali njegovi napadi iz tajmauta kada spustamo na Lesora da zida su ove sezone prosli ukupno nula puta. Napad nam je efikasniji kada pustimo Rocestija da improvizujemo nego kada Alimpije pocne da crta i komplikuje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Originally posted by dekkard View PostMožda bi mogao i Tadija Dragićević umesto Bjelice, šta misliš?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostBas mi je krivo sto je Jankovic iz kornera promasio onu trojku.Bukvalno je izasla lopta.
Treba decko dobijati vecu minutazu u narednim mecevima,i ovako igramo rastereceno.
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostBjelica 1-7 za tri poena.
Ne znam zasto covek ne igra na postu vise,tu je najbolji.
Dok je Wright bio u igri trebao je igrati samo na postu ledjima i sam ga izbaciti iz igre tako.
Bamberg ima smesnu unutrasnju liniju,a i mi nemamo kome da spustimo loptu.
Da imamo jednu tesku peticu garantujem da bi dobili.
Unutrasnje igre bez.
Comment
-
Originally posted by ikaluka View PostI da imamo vrhunskog ofanzivnog centra nista ne bi promenilo,protivnici bi i dalje mozda jos vise skupljali jer vec im je sada jasno da imamo uzasnu spoljnu liniju potpuno bezopasnu koju mogu /sem Rocestija da puste i dalje da sutira do mile volje.Jedini zadatak bi im bio da i dalje sprecavaju prodor ka kosu i proigravanje u reket za ostalo ne bi imali razloga da brinu kada su nasi silni specijalci u pitanju koji neznaju ni da sutnu ni posteno loptu da vode.
Fali ovde kombo bek,o tome su mnogi pricali,da ne trubim i ja vise,ali ne moze nam spoljna linija biti sa 2-3 igraca koja umeju nesto sa loptom,da ne kazem dva ipo.
I da,zasto Dobric nije ulazio vise?
Comment
Comment