Desavalo se da u Beogradu sudije sude lose ali prvi put vidim ovako drasticno neujednacen kriterijum.Koji je trener ono rekao da igrac koji ne ume i nemoze da postigne kos ne treba da se bavi ovim sportom vec nekim drugim?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Najveći problem u odbrani su bekovi, Hackett nažalost školuje Lazu cijelu prvu četvrtinu, sve ofanzivne skokove su pokupili jer je visoki morao da rotira i čuva obruč.
Ne znam baš da li Ročesti zaslužuje onoliku slobodu u napadu, radi stvari koje ni na basketu nisu dozvoljene... Ali kul, reče neko dobar je rezultat kakvi smo, i jeste, ali i oni su bruka loši. Napad nam je nulica trenutno, James ima jako čudne poteze; malo ubrzati igru ne bi bilo loše. Napadati sa Bjelicom sa posta, dupliraju uvijek i treći (bek) se spušta u reket, Alimpije treba da postavi Dobrića ili Jamesa na weak side pa da se prangija.
I da, ako ovo ne zaškakilja Čovu za Kvinsija onda ne znam šta će, kako je dobra i moderna ideja imati nekoga poput Wrighta na 4 u napadu, možeš svašta da radiš.
Comment
-
Kakvo povlačenje ekipe, treba igrati na maks kao Lesor, pokušati da se ne obraća pažnja na sudije i nekada i da Bjelicu vidim na klupi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment