Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda 2017/18 live

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koliko delujemo lose sa Radicevicem na parketu...

Comment

• katastrofa na sta licimo sa radicevicem na parketu
      ne napravi nista za 20 sekundi i onda sute frljoku u poslednjoj sekundi napada
      airball naravno
      Last edited by djuras; 15-10-17, 20:16.

Comment

• Veceras ima da poceramo pola ekipe kako je krenulo...
        "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
          Ok je Janković i biće još bolji
          Fenomenalan je, evo čudi se kako to da njegov čovek nabode svaku trojku dok se on nalazi pet metara od njega.
          A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Baš loše... Jankovića ubija Nikolić u napadu. Ajmo momci trgnite se malo i dajte Jovanovića malo, barem ga lopte neće preskakati, veliki je momak

Comment

• Kakva mlitavost, bezidejnost.
              Bukvano ni jednu jebenu akciju nismo postavili.

Comment

• Mi u spoljnoj liniji imamo i previse napadacki potpuno bezopasnih igraca koje protivnici u nadolazecoj buducnosti nece vise ni cuvati.

Comment

• Bojim se da cemo, ako nesto ozbiljno ne izmenimo u bekovskoj liniji, ove sezone se vrlo cesto moliti za Dangino zdravlje

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                    Fenomenalan je, evo čudi se kako to da njegov čovek nabode svaku trojku dok se on nalazi pet metara od njega.
                    Nije fenomenalan, ali nije ni najgori. Malo strpljenja, verovatno mnogo tražim
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Pa mi smo potpuno bezopasni. Dobro da ne vode sa mnogo većom razlikom. Radičević je za nijansu bolji od Rebića. Ume da prevede loptu. I tu sve staje.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                        Nije fenomenalan, ali nije ni najgori. Malo strpljenja, verovatno mnogo tražim
                        Teško može neko ko NE RAZUME osnove nečega, bilo čega, u ovom slučaju košarke, odjednom da postane upotrebljiv.

Dečko jednostavno NE SHVATA šta treba da radi na terenu. On se čovek malo pre iskreno isčuđavao otkud njegov čovek sam kao duh i kako to da ubacuje trojku svaki put.
                        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Pero pokazuje sjajnu motivaciju, vrlo angažovan.
                          Spoiler
                          Ako mi časi smrti postanu bliski,
                          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                          Nije umio da odstupi,
                          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                          Pao unapred, a ne unazad,
                          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                          Uračunato i u moj pad.

Comment

• Lebranko uzima stvari u svoje ruke na obe strane terena...
                            "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Mislim da Gordić godinama sanja Lazu.

Comment

• Mislim da Laza nema više snage, šta mu učini ova povreda na prvenstvu.
                                Spoiler
                                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                                Nije umio da odstupi,
                                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                                Pao unapred, a ne unazad,
                                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                                Uračunato i u moj pad.

Comment

Working...
                                X