Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda 2017/18 live

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zadovoljan sam izdanjem Zvezde, pogotovo u odbrani, da sam morao da se izjašnjavam pre utakmice, oberučke bih prihvatio situaciju na jjedan posed.
    Pretpostavljao sam da će ili Rope ili Roč da rešavaju šutem za tri poena i tako je i bilo. Ovaj put nije ušla, drugi put će ući.
    Biće ovo sve Ok.
    Spoiler
    Ako mi časi smrti postanu bliski,
    I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
    Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
    Nije umio da odstupi,
    Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
    Pao unapred, a ne unazad,
    I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
    Uračunato i u moj pad.

    Comment


    • Meni je ovo nekako pretanko. -2 pre utakmice bih prihvatio odmah, ali ovo je utakmica posle koje mi je bas krivo. Ono kad izgubimo na blesav nacin, promasimo zicere, a na kraju ispadne da odlucuje jedna lopta protiv protivnika koji nije nista posebno. Ali, objektivno, da nas Pero nije vratio u zivot iz nicega ne bismo imali za cim da zalimo.

      Rano je za prorocanstva sta ce biti do kraja sezone i valjda cemo i mi da se dodatno uigramo. Ali, izgleda mi da ce to na EL nivou verovatno u najboljem slucaju biti prosek.

      Comment


      • Rochestie loaa utakmica, ali nakon 3 maestraelne u ABA ligi realno je ocekivati da jednom podbaci. Feldeine za sad nista ne pokazuje i ako ovako nastavi, ocekujem RT scenario. Ocigledno je da nam fali igrac koji moze uhvatiti nesto pod kosem. Zalgiris nas je u prvom poluvremenu apsolutno nadskakao. Nema veze, idemo dalje.

        Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

        Comment


        • Kada nije baš jasno kako smo sa ovim nivoom igre i ovim rosterom uspeli da dođemo do šuta za pobedu, onda se moramo okrenuti ka treneru. Čestitke za pripremu i vođenje meča. Po 10 uzetih šuteva Antića i Bjelice, te 8 Ročestija kao najstarijih i najiskusnijih igrača, govori u kom pravcu će se igrati u EL.
          Daleko smo od organizovanog napada, ali raduje energija, pa i na momente egzekucija odbrane. Drago mi je da su na taj način nastavljeni filozofija i sitem koje je postavio Radonjić, a siguran sam da će ih tokom vremena Alimpijević unaprediti.
          Žalgiris je meč dobio na pametno korišćenje mismeč situacija. Uglavnom smo im isparirali organizovanom odbranom, jedino nismo mogli uspešnije braniti te 1 na 1 mismeč situacije i tu nema šta da se prigovori.
          Pojedinačno, najveći problem od startera nam je Lesor. Ne bih ja tu govorio o slaboj košarkaškoj inteligenciji, kako se piše, već činjenici da se sa njim očigledno nije kvalitetno radilo u dosadašnjem toku njegove karijere. Dakle, on mora prvo da nauči kako nešto treba da se radi, pa tek da onda ocenjujemo njegovu inteligenciju u koju lično ne sumnjam. Ima visoko težište (deluje mi i da mu noge nisu nešto ekstremno jake) pa otuda problem da brani igru leđima. To se može prilično neutralisati pravilnim odbrambenim stavom i očekujem u toku sezone njegov veliki napredak.
          Koncepcijski, osim Milka mi nemamo igrača koji može da napadne reket i tu vidim najveći problem u napadu. Previše se oslanjamo na igru spolja, a kada naletimo na ekipu poput Žalgirisa koja nas agresivnom igrom spoljne linije i iskakanjima dodatno tera daleko van reketa, još uvek ne možemo u par pasova rešiti taj problem. Ali to je nešto na čemu može da se radi i siguran sam da će se popravljati tokom sezone, kako se tim bude uigravao kroz treninge i utakmice.
          Isto tako, iskristalisaće se uloge u timu, ko kada treba da povuče i ko da preuzme odgovornost u kom momentu. Klinci će da uče i napreduju, meni ovo deluje ok za početak EL. Poraz je poraz, ali ipak mislim da nije isto izgubiti 20 razlike i imati šut za pobedu i ne uspeti. Idemo dalje, glave gore.

          Comment


          • Originally posted by Johnny Rotten View Post
            Rochestie loaa utakmica, ali nakon 3 maestraelne u ABA ligi realno je ocekivati da jednom podbaci.
            Mašenje poente. Nije on podbacio zbog maestralnih ABA utakmica, već što odbrana u EL i ABA nemaju nikave veze jedna s drugom. Njega će svaka fizička ekipa unakaziti, on nema telo kojim može da parira nečem takvom, nije čovek ni Jović ni Đenka. Uostalom, pogledati pod Volters, koji je čak i nešto snažniji.
            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

            Comment


            • Ma Rocesti je klasa od igraca. Odigrao je malo losije ali je i pored toga imao 10 poena i 7ass.
              Nije on jos uvek fizicki spreman. Bice to sve bolje.

              Comment


              • Aman, bre, ljudi - utakmica se zavrsila sinoc
                "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                Meša Selimović

                Comment


                • Boli koliko su Lesor i Jankovic ,,kosarkaski nepismeni,,

                  Comment


                  • ocekujem od kolege jos jedan elaborat na temu "koliko je radicevic efikasniji kao plej od rocestia"

                    Comment


                    • Ne znam kako vama ovo izgleda, ali meni ovo nije dobro. U odbrani ostavljamo ljude same na šutu, ne skačemo dobro, ne gradimo protivnika... U napadu čist individualni kvalitet Ročestija, Feldina i donekle Milka i to je to... Bez akcije, bez bilo kakvog plana, par puta šut posle tapkanja sa 8m. Protiv Barse, sa Serafanom i Tomićem, Ervelom, Presijem i brdom drugih, ostaje samo Bogu da se pomolimo za sreću, bolji šut i da se momci pobiju koliko mogu. Pojačanje na ovaj tim je praktično obaveza, ne samo za EL...
                      Last edited by Erik Kartmen; 15-10-17, 18:52.

                      Comment


                      • Janković jednostavno nema nikakve fundamente. To što on igra može da se nađe na svakom basketaškom terenu. Odbranu igra isključivo rukama a da mu život zavisi od toga ne bi umeo da zagradi čoveka. Ko je njega skautirao kao nekog ko odmah može da igra nek se rokne pod hitno.

                        No veći problem od Jankovića je što ne igramo ništa timski. Sve što ubacujemo je praktično 1-1 i individualni kvalitet, dve akcije za poluvreme nismo odigrali. Defanzivni skok i dalje tragikomedija.

                        Aloooooooooooooooooooooo Čoviću reaguj!!!
                        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

                        Comment


                        • Originally posted by Laza Kacanski View Post
                          Boli koliko su Lesor i Jankovic ,,kosarkaski nepismeni,,
                          bas to,ni malo nije sporan njihov talenat, ali gradjenje kosa i osecaj katastrofa...

                          Comment


                          • Ali ovo igranje Keselja je zaista sramota. Sta Keselj moze a Davidovac ne????
                            Konstantno nam je reket prazan. Igramo isuvise siroko u napadu kada je u igri Antic na petici. Bukvalno svi izadju visoko, stvaramo guzvu, nemamo kome spustiti loptu.

                            Comment


                            • Ok je Janković i biće još bolji
                              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

                              Comment


                              • Je l` ovo pratite trening live?
                                "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                                Meša Selimović

                                Comment

                                Working...
                                X