Greota da ne iskoristimo ovoliku nadmoć u skoku
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Od sjaja do očaja, izdanja ovog tima...šteta što nemamo para da dovedemo ta pojačanja koja bi garantovala sigurniju igru i poene, ovako Bjelkan nas večeras ukopao.
Zapravo je Lazić uz Bjelicu očajan.Last edited by nebitan; 02-11-17, 19:53.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Bjelica 1-7 za tri poena.
Ne znam zasto covek ne igra na postu vise,tu je najbolji.
Dok je Wright bio u igri trebao je igrati samo na postu ledjima i sam ga izbaciti iz igre tako.
Bamberg ima smesnu unutrasnju liniju,a i mi nemamo kome da spustimo loptu.
Da imamo jednu tesku peticu garantujem da bi dobili.
Unutrasnje igre bez.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMora ovde da legne 2 igrača, Feldin mi se ne svidja. Radičebić isto. Ja bih pre dao Filipu Čoviću da igra nego Radičeviću. Fića bi bar natrpao 3-4 trojke.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostMora ovde da legne 2 igrača, Feldin mi se ne svidja. Radičebić isto. Ja bih pre dao Filipu Čoviću da igra nego Radičeviću. Fića bi bar natrpao 3-4 trojke.
Kakav te ćofi spopao? nama treba kvalitet koji bi garantovao poene u El i ABA ligi a ne mašinu za trošenje lopti (to i sada imamo).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment