Originally posted by Laza Kacanski
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
-
Dobar odbojkaš ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Malo neozbiljno izgleda ova igra u odbrani i angazovanost najblaze receno. Sve je ok, jaci smo aba liga, igramo kuci, nosioci odmaraju, ali bas zato treba vise zelje i agresivnosti kod mladjeg dela tima bas na ovakvim utakmicama. Ne shvatljivo mi je da primimo 46 poena od mzt-a. Ako zelimo da igramo iole ozbiljnu odbranu, a zelimo po izjavama trenera i igraca, na ovaj nacin to nece ici.
Comment
-
Ovo je zabrinjavajuće ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
Comment
-
Lazić i Bjelica jako loše ušli u utakmicu...sudije baš kenjaju.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment