Originally posted by djuras
View Post
naravno da nisu u nesaglasju
radanov je dobar deo vremena proveo sa covicem u petorci...i to je nesto sto sasvim ima smisla
takodje je danas, a i vise puta u dosadasnjem delu sezone, dobijao loptu da on kreira iz pika ili igra izolaciju
i to i jeste pozicija gde on moze imati karijeru - kao sekundarni kreator spolja, ne nuzno sa pleja
radanov je dobar deo vremena proveo sa covicem u petorci...i to je nesto sto sasvim ima smisla
takodje je danas, a i vise puta u dosadasnjem delu sezone, dobijao loptu da on kreira iz pika ili igra izolaciju
i to i jeste pozicija gde on moze imati karijeru - kao sekundarni kreator spolja, ne nuzno sa pleja
da talenti treba da donose pobede i prevagu se slazem
pitanje je samo da li su ti talenti tog nivoa kog mi zelimo da budu, ili je tu previse hajpa a premalo rada
radanov je danas igrao 25 minuta, dobijao je loptu da resava, i nije to najbolje islo
ne sumnjam da ce je dobijati jos, pa cemo videti za sta je sposoban ili nije
pitanje je samo da li su ti talenti tog nivoa kog mi zelimo da budu, ili je tu previse hajpa a premalo rada
radanov je danas igrao 25 minuta, dobijao je loptu da resava, i nije to najbolje islo
ne sumnjam da ce je dobijati jos, pa cemo videti za sta je sposoban ili nije
Iz ugla razvitka igraca bi moglo nesto da se menja, da se Covic vise orijentise ka asistiranju i prodorima, a manje na drndanje lopte i sut spolja. Nemam ja nista protiv Covica, on je u ovom trenutku ubedljivo najbolji napadacki u FMPu, ali ne bi valjalo da tako ostane i na kraju sezone.
Comment