Preponska.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FMP
Collapse
X
-
Izgleda mi kao još jedan talenat koji propada...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by blek hils View PostKakva je to Borišina povreda, zna li neko? Proći će sezona a on će se oporavljati.
Setimo se ranije kako je FMP sa Teodosicem (20 godina), Labovicem(20), Ercegom (22), Rasicem, Krstovicem, Cvetkovicem, Samardziskim igrao polufinale evrokupa.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Markoss View PostKako nije vise tako mlad neko ko je od ove sezone zvanicno senior? Prosle je mogao da igra i za juniore. I koji izmedju ostalog ima 19 godina.
Comment
-
Ma on ne moze da pomisli o minutazi ni u Fmp-u dok ne doda bar 7-8 kg....Odnosno da ojaca jedno pet puta. Cak mogu i da tvrdim da on i nije talenat, poseduje neke predispozicije da postane igrac. Trenutno samo u glavi treba da mu je kako da ojaca jer bez toga nije u stanju da igra protiv Baraca i Radovanovica na treningu.
Comment
-
Hype oko Borise je krenuo jer ljudi zele novog Bjelicu (2.10 igraca koji igra odlicno sa loptom u rukama) i jer je dao Realu onih desetak poena, sto bi u tim uslovima mogao da ucini i sadasnji Keselj. Sad se ispostavlja da nema tako dobru kontrolu lopte za trojku, a svakako je trenutno preslab da bi igrao unutra.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
hype oko Borise je bio i vise nego opravdan pre jedno 3 godine
2.10, odlicne fizikalije, sipa trojke i solidan ball control za tu visinu
ocekivalo se da ce tak da napreduje i fizicki i tehnicki, i nauciti da te svoje prednosti stavi u funkciju na terenu
fastforward 3 godine kasnije...on nije unapredio ni jedan jedini segmet u svojoj igri
sem verovatno iLvl na LoL-u
Comment
Comment