Originally posted by la haine
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FMP
Collapse
X
-
-
Pogrešno ti se čini. Ja ne patim da jede sarmu i diže tri prsta, samo ako mi dođe ovde ima da pokaže poštovanje. Ako ne želi, pokazaću mu da sam ja iz Srbije za njega građanin prvog reda, a on redneck klasičan. Btw, sin mu je ovde rođen, makar zbog toga je mogao da se suzdrži.
A pre samo nekoliko nedelja, srao je i po Kini, kako tamo jedu skoro izlegle fetuse iz ptičijih jaja, a sad je tamo Ljubav. Ne sumnjam da kad napusti Kinu, ima da sere i po njima.
Comment
-
-
Vecina ovih juniora koji su tu na pripremama ce verovatno igrati za neki drugi klub u KLS-u. Spominju se Borac, Napredak, Spartak, itd. Jeidni koji mozda ostane u timu je Uskokovic.
Uskoro se i Lazarevic vraca. Za Davidovca jos uvek nije definitivno odluceno. Apic je blizi ostanku u Zvezdi, kao i Radanov.
Covic, Pot, Uskokovic
Rakicevic, Nenadic
Rowan, Lazarevic, Slutski
Simanic, Bursac
Ojo, Djumic, SeslijaLast edited by Markoss; 31-08-17, 16:24.
Comment
-
Originally posted by Markoss View PostVecina ovih juniora koji su tu na pripremama ce verovatno igrati za neki drugi klub u KLS-u. Spominju se Borac, Napredak, Spartak, itd. Jeidni koji mozda ostane u timu je Uskokovic.
Uskoro se i Lazarevic vraca. Za Davidovca jos uvek nije definitivno odluceno. Apic je blizi ostanku u Zvezdi, kao i Radanov.
Covic, Pot, Uskokovic
Rakicevic, Nenadic
Rowan, Lazarevic, Slutski
Simanic, Bursac
Ojo, Djumic, Seslija
Comment
Comment