Originally posted by Dobar Los Milos
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Na klupi za rezerve uz pivo (Off topic)
Collapse
X
-
Originally posted by Bastia33 View PostKrenem ja danas da navlačim čarape, nije mi bilo baš nešto ugodno bosom, pogledam na termometar kad ono 29 stepni. Zaladilo u tri lepe...
I ne kukaj , opet će od sutra biti 35+Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Sada mi je jasno kako izgleda jedan forumaš:
[img]http://i.imgur.com/nPtNG6f.gif[/img]Last edited by nebitan; 07-08-17, 20:34.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostMara je uočila temu, najebali ste
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Last edited by Marija81; 07-08-17, 20:59.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by abizolirni View PostGdje je i sta radi Brdza
Ako je sisao sa tetke, zovite ga hitno
Ljudi, kako funkcionisu ovde plusevi? Vidim da svi imaju ove zelene osim mene i jos nekih? Udeljujte te reputacije, nemojte se igrati!You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Nemam pojma. Ja sad htedoh opet da dam reputaciju jednom clanu kojem sam vec dao i kaze ne mere . Mora da se prosiri reputacija prvoThis is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
Comment